"Teşekkürler Aliağa Belediyesi, Teşekkürler İZSU"

"Teşekkürler Aliağa Belediyesi, Teşekkürler İZSU"

"Teşekkürler Aliağa Belediyesi, Teşekkürler İZSU"
Editör: Aliağa Medya
05 Şubat 2021 - 16:42
Yaşanan sağanak yağışlarda Aliağa ilçesi  İzmir genelinde bu süreci en iyi şekilde atlatan ilçelerden biri oldu.
Aliağa ve kırsal mahallerde  etkili olan sağanak yağışların neden olduğu olumsuzluklara karşı yaptıkları  mücadeleden ötürü  Aliağa Belediyesi ile  Aliağa İZSU bölge ekipleri  vatandaşlar tarafından takdir edildi.
Yağış sırasında ve sonrasında sürekli sahada yer alarak vatandaşların mağduriyet yaşamaması, meydana gelen aksaklıkları gidermek için Aliağa Belediyesi  ekipleri ile  Aliağa Bölgesinde İZSU  Ekipleri çaba harcadı.
“Anında müdahalede bulunuldu”
 Yağış  sırasında  ve  sonrasında   mahallerinde yaşanan sıkıntılarını  gerekli yerlere bildiren ilçe mahalle muhtarları  Aliağa Belediye Başkanı Serkan  Acar’ın  talimatları ile  belediye ekiplerin ve   Aliağa İZSU Teknik Birim ekipleri ile birlikte koordine biçimde  harekete geçerek, olumsuzluk yaşanan noktalara  anında da müdahalede bulunduklarını belirtti. Muhtarlar ve vatandaşlar yapılan müdahaleler ile  mahalle  sakinlerin  mal ve  can güvenliğinin sağlanması yolunda yaptıkları çalışmalardan  ötürü  Aliağa Belediyesi Başkanı Serkan Acar ve  Ekibi İle Aliağa Bölgesi İZSU Teknik  Birim Amiri   Aytekin Gültekin ve ekibinin yanı sıra   İzmir Büyükşehir Belediyesi  dereler  birimin çalışanlarına teşekkür ettiler.
“Çalışmalar devam ediyor”
Yaşanılan yoğun sağanak yağış sonrasında bazı mahallerdeki  yollarda meydana gelen  bozulmalar nedeniyle İzmir  Büyük  Belediyesi ile  Aliağa  Belediyesi  ekiplerin  bazı mahallerde bakım, onarım ve dolgu çalışması yaparak, vatandaşların seyahatlerini güvenli hale getirme çalışmalarını devam ediyor .
Öte yandan    yağışlardan dolayı Çıtak mahallesinde  bulunan gölettin  yüzde   yüz dolduğunu belirten mahalle muhtarı Üstün Güleç   gölettin vanalarını açtıklarını belirtti.
“Başkan’dan çalışanlara teşekkür”
Aliağa Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis toplatışında dilek ve temenni  bölümünde  
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, son günlerde Aliağa ve çevresinde etkili olan sağanak yağışların neden olduğu olumsuzluklara karşı Belediye Ekiplerinin var gücüyle mücadele ettiğini ifade etti. Aliağa Belediyesi’nin şiddetli yağışlar sonrası yaşanabilecek tüm olumsuzluklara karşı sabahlara kadar mücadele ettiğini belirten Başkan Serkan Acar, “Vatandaşımızın evinde rahat edebilmesi için yağmurda sahada mücadele eden tüm belediye çalışanlarımıza ve aynı şekilde yoğun bir şekilde çalışan İZSU çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Aliağamız İzmir genelinde bu süreci en iyi şekilde atlatan ilçelerden biri oldu” diye konuştu.