Tarihi Projeye Tarihi Adım

Tarihi Projeye Tarihi Adım

Tarihi Projeye Tarihi Adım
Editör: Aliağa Medya
09 Haziran 2020 - 10:22

Üç bin yıllık tarihi kent Bergama'nın yıllardır hayal edilen ama bir türlü yapılamayan vizyon projelerinin ön hazırlıkları bir bir yapılmaya devam ediyor. Bu projelerin en önemlilerinden birisi olan Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için önemli bir adım atıldı. İzmir Valiliği’nde projenin protokolü imzalandı.

Her biri milyonlarca lira ile ifade edilen ve yapılamaz denilen projelerin tek tek yaşama geçmesi için gece gündüz demeden çalışan, bir ayağı Ankara’da, bir ayağı Bergama’da olan Belediye Başkanı Hakan Koştu’dan güzel bir haber daha geldi. Bergama'nın makus talihini değiştirecek olan Millet Bahçesi, Doğalgaz çalışmaları ve TOKİ konutları ardından Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için müjdeli bir adım atıldı.

PROTOKOL İMZALANDI

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Bergama Kaymakamı Mahmut Kaşıkçı ve DSİ 2. Bölge Müdürü Birol Çınar ile birlikte İzmir'de, Selinos Antik Kanal Restorasyon Projesi için bir araya geldi ve Bergama’nın heyecanla beklediği projenin protokolünü imzaladılar.

BAŞKAN KOŞTU; “BERGAMA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM”

Göreve geldikleri ilk günden itibaren tarihi kent Bergama için çalışmaya devam ettiklerinin altını çizen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “İlçemiz zengin kültürel ve tarihsel bir geçmişe sahip. Antik dönemden itibaren adı tarih sahnelerinde hep olan kentimiz ne yazık ki; son dönemlerdeki ilgisizlik ve belediyenin iyi yönetilemeyişi nedeniyle adeta talihine terk edilmiş bir durumdaydı. Ama biz yönetim şeklimiz ve çalışma azmimizle bu duruma ‘dur’ diyeceğiz. İlçemizin makus talihini değiştireceğiz. Her biri milyonlarca lira ile ifade edilen ve vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projelerimizin hazırlıklarını tek tek yapmaya devam ediyoruz. Bergama’mızı hak ettiği noktaya taşımaya kararlıyız” dedi.

Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam