Taner Acar: Referansımız Aliağa, Rol Modelimiz Serkan Acar

Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, seçim kampanyasında birbirinden farklı ve dikkat çeken stratejiler uyguluyor.

Taner Acar: Referansımız Aliağa, Rol Modelimiz Serkan Acar
Editör: Aliağa Medya
10 Şubat 2024 - 12:07
Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, seçim kampanyasında birbirinden farklı ve dikkat çeken stratejiler uyguluyor.
Sanayi kenti Aliağa’yı dönüştüren, geliştiren, modernize eden ve adeta küçük bir Avrupa şehri görüntüsüne ve kimliğine kavuşturan MHP’li Belediye Başkanı Serkan Acar’ın Aliağa’daki hizmetlerini ve kente yaptığı yatırımları Foçalılara referans olarak sunan Taner Acar, toplu taşıma araçlarıyla Foça’dan Aliağa’ya düzenli olarak geziler düzenliyor.

Foça’da yaşayan 7’den 70’e herkesi Aliağa’ya taşıyan ve burada misafir eden Taner Acar, Foçalı hemşehrilerine, Belediye Başkanı Serkan Acar’ın kente kazandırdığı yatırımları gezdiriyor.
35 yıldır CHP’li Başkanlar tarafından yönetilen Foça’nın seçmenlerine, 2 dönemdir MHP’li Serkan Acar tarafından yönetilen Aliağa ile Foça arasında mukayese yapabilme imkânı sağlayan Taner Acar, en yakın zamanda Manisa’ya da seferler düzenleyeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de yaptığı birbirinden önemli ve mega yatırımlarla Manisa’nın Türkiye genelinde örnek olarak parmakla gösterilen bir kent olduğuna işaret eden Acar, Manisa’ya düzenleyecekleri gezilerle de Foçalı vatandaşların MHP tarafından yönetilen Manisa ile CHP tarafından yönetilen İzmir arasında da mukayese yapabilme imkanını sağlayacaklarını ifade etti. 


31 Mart 2004 tarihine kadar Aliağa’ya ve Manisa’ya düzenli seferlerin devam edeceğinin bilgisini paylaşan Acar, “CHP’li belediye başkanları gibi boş sloganlarla konuşmuyoruz! Hiç kimseye hayal pazarlamıyoruz!” dedi.  

Mevcut Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün 2019 Yerel Seçimleri öncesinde yapığı bir açıklamada “Rol Modelimiz Tunç Soyer, Referansımız Seferihisar” şeklinde bir ifade kullandığını hatırlatan Taner Acar, şunları söyledi:

“Bizim ilçe ölçeğinde referansımız Aliağa, il ölçeğinde de Manisa’dır. Bizim rol modelimiz hizmetleri ve icraatlarıyla anılan Sayın Serkan Acar’dır, Sayın Cengiz Ergün’dür. Tabii Seferihisar Belediyesine ait olan tüm taşınmazları satan ve Seferihisar’la da sınırlı kalmayıp İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra da Seferihisar’da yaptıklarının üzerine İzmir’de tüy diken Tunç Soyer gibi bir ismi kendilerine rol model olarak seçenlerini de kutlamak lazım. Öyle ki belediye mallarının satışı konusunda, boynuz kulağı geçer misali, Tunç Soyer’i bile solda sıfır bıraktılar.”