TAEKWONDODA ALİAĞA SPORCULAR 2 MADALYAYLA DÖNDÜ

0-11 Kasım tarihlerinde Atatürk’ü Anma İzmir Yıldızlar Taekwondo İl Şampiyonası’nda, Aliağalı sporcular 2 madalyayla döndü

TAEKWONDODA ALİAĞA SPORCULAR 2 MADALYAYLA DÖNDÜ
Editör: Aliağa Medya
15 Kasım 2018 - 10:30


0-11 Kasım tarihlerinde Atatürk’ü Anma İzmir Yıldızlar Taekwondo İl Şampiyonası’nda, Aliağalı sporcular 2 madalyayla döndü.

Aliağalı sporcular şampiyonadan madalyayla döndü. Gaziemir Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda yapılan turnuvada 44 kg bayanlarda Melike Duman 1.lik madalyası alarak İzmir şampiyonu oldu. 37 kg bayanlarda ise, Sinem Türk 2. resmi müsabakasında üçüncü olarak bronz madalya aldı.



“Antrenmanlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz”

Turnuvada öğrencilerinin en iyi şekilde temsil ettiğini söyleyen antrenör Ziya Cönge “Öncelikle turnuvaya katılan bütün sporcuları kutlarım. Atatürk’ün dediği gibi bu kızlarımız ’zeki, çevik ve ahlaklı’ öğrencilerimiz. Öğrencilerimizi madalyaya hak kazandıklarından dolayı tebrik ediyor, bundan sonrasında da Aliağa’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini ve ilçemize güzel dereceler getireceklerine inanıyorum. Önümüzdeki haftalarda Minikler kategorisinde, okullar arası turnuvalarda müsabakalar yapılacak. Antrenmanlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.” dedi.



#Aliağa