Sürekli "Aliağa'da Belediye Başkanlığı yapan Serkan Acar'ın vekilliğim süresince de başarılı hizmetler yaptığına tanık oldum."

Bakırçay bölgesindeki yerel seçim çalışmaları kapsamında partili ve vatandaşlarla bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 25-26

Sürekli "Aliağa'da Belediye Başkanlığı yapan Serkan Acar'ın vekilliğim süresince de başarılı hizmetler yaptığına tanık oldum."
Editör: Aliağa Medya
16 Ocak 2019 - 01:30


Bakırçay bölgesindeki yerel seçim çalışmaları kapsamında partili ve vatandaşlarla bir araya gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) 25-26.Dönem AK Parti İzmir Milletvekilliği yapan ve halen AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyeliğini sürdüren Kerem Ali Sürekli ,AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Kazım Sayın ve İlçe Yönetimi ile birlikte İttifak'ın adayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ı makamında ziyaret i ziyaretin ardından  MHP İlçe Teşkilatına ziyaret etti.

İlçe binasında yapılan  basın  açıklamasında Aliağa  Belediye Başkanı Serkan Acar, Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti İlçe Başkanları, birliktelik mesajları verdiler.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir  Parti  olarak daha önce seçim çalışmalarını başladıklarını ve  teşkilatın tüm kollarıyla   seçim çalışmalarını devam ettiğini söyledi.

Ak Parti İzmir Eski Milletvekili Kerem Ali Sürekli ise "Ne mutlu ki bugün Aliağa programı çerçevesinde hem Sayın Belediye Başkanımız Serkan Acar'ı hem de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı'nı ziyaret yer aldı. Sizlerle  olmaktan çok mutluyum . Cumhur İttifakı vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.



Devletin  Bekası ,Ülkenin geleceği için

Cumhur İttifakı’nın  temeli 15 Temmuz gecesi sokaklarda kurulduğunun belirten  Sürekli” Sizlerinde  bildiği gibi bu ittifak 15 Temmuz gecesi başladı. O gece ben valilikteydim. Halkımız Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Devlet Bahçelinin çağrısı olmadan kendiliğinde meydanlara gelmeye başlamışlardı. Daha sonra Cumhur başkanımız  halkımızı meydanlara davet etti. Devlet Bahçeli destek mesajı yayınladı. Meydanlarda Ak Partili vatandaşlar ve MHP'li Ülkücü kardeşlerimiz vardı. Vatan millet deyince  meydanlara koştular.  Ben buna bizzat şahit oldum. 15 Temmuz gecesi başlayan bu birliktelik Sayın Devlet Bahçeli'nin de katıldığı Yeni Kapı Mitingi ile bu birliktelik daha da ileri gitti. Arkasından referandumla  birlikte çalıştık. Referandum ‘da ve 24 Haziran'da bu birlikteliğin, çalışmalarımızın semeresini aldık. Cumhur ittifakı başarılı oldu. Bu kararın mimarları olan Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet  Bahçeliye teşekkür ediyorum. Onlardan Alla razı olsun. Devletin ve milletin  bekası ,ülkenin geleceği için bir araya geldiler. Birlikteliği taban da çok güçlü biçimde destekliyor. Bir emir değil milletin gönlüğüyle  desteklenyor “ şeklinde konuştu.



“Parti olarak tam destekliyoruz”

Cumhur İttifakı'nın Bakırçay'da ful çıkaracaklarını  söyleyen sürekli “Bergama'da Hakan Koştu, Dikili'de Buğra Akın, Kınık'da Sadık Doğruer, Aliağa'da Serkan Acar ile Cumhur İttifakı'nın Bakırçay'da ful çıkaracağını biliyoruz. Dört buçuk yılı aşkın süredir Aliağa'da Belediye Başkanlığı yapan Serkan Acar'ın vekilliğim süresince de başarılı hizmetler ve güzel  çalışmalar yaptığına tanık oldum. Bu seçimlerde  kendisi Cumhur İttifakı'nın Aliağa Belediye Başkan adayıdır. kendisinin sonuna kadar arkasındayız ve teşkilatlarımız olarak tam destekliyoruz”.”dedi.



Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da   bir sıkıntı yaşadıklarında Ankara’da  kendilerine    Kerem Ali Sürekli'nin  yardımcı olduklarını ve desteklerini göstermek amacıyla  ziyaretlerine  geldiği için teşekkürlerini sundu.