Sokağa çıkan koca çınarların maskesi belediyeden

Sokağa çıkan koca çınarların maskesi belediyeden

Sokağa çıkan koca çınarların maskesi belediyeden
Editör: Aliağa Medya
10 Mayıs 2020 - 18:35
Bergama Belediyesi, Koronavirüs dolayısıyla günlerdir evlerinde kalan ve bu Pazar İçişleri Bakanlığı’nın belirlediği saatlerde sokağa çıkan 65 yaş üstü vatandaşlara maske dağıttı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs illeti nedeniyle alınan tedbirler kapsamında ilk günden beri evlerinde bunalan 65 yaş üstü vatandaşlar, ilk defa bu Pazar 11.00-15.00 saatleri arasında dışarıya çıkıp, yaz güneşinin keyfini çıkardılar. Eski günlerde olduğu gibi parkları şenlendiren ve gönüllerince banklarda oturan 65 yaş üstü vatandaşların Tarihi kent Bergama’da yaptıkları gezilerde maske ihtiyaçları Bergama Belediyesi tarafından karşılandı. Birçok noktada eş zamanlı olarak maske dağıtmaya başlayan zabıta ekipleri, 65 yaş üstü vatandaşların sosyal mesafe kuralına uygun hareket etmeleri uyarısında bulunmayı da ihmal etmedi.
BAŞKAN KOŞTU; “BAŞIMIZIN TACI BÜYÜKLERİMİZİN HEP YANINDAYIZ”
Hanelerimizin direği, başımızın tacı büyüklerin her zaman yanında olduklarını dile getiren Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Büyüklerimiz günlerdir evlerinde ve çok sıkıldıklarını biliyoruz. Ancak, Devletimizin almış olduğu tedbirler, her zaman başımızın üstünde yeri olan büyüklerimiz için. Çok şükür ki; ülkemizde Koronavirüs ile mücadelemiz çok iyi bir seyir izliyor. Bu Pazar dışarı çıkan büyüklerimizi biz de Belediye olarak yalnız bırakmadık. Zabıta ekiplerimiz maskelerini dağıtıp, büyüklerimizi yalnız bırakmadı. Tedbirlere ve kurallara riayet ederek bu illetten her birlikte kurtulacağız” dedi.