SOCAR Türkiye, "Kalite Günü" etkinliği ile sektör profesyonellerini bir araya getirdi

SOCAR Türkiye ev sahipliğinde düzenlenen “Kalite Günü” konferansında kalite yönetim sistemleri alanında çalışan profesyoneller ve akademisyenler bir araya geldi. Etkinlikte yönetim sistemlerinin geleceği, entegre sistemlerin yarattığı değerler ve endüstride dünyada ilk kez SOCAR Türkiye tarafından kurulan İnovasyon Yönetim Sistemi’nin temellerine dair bilgiler verildi.

SOCAR Türkiye, "Kalite Günü" etkinliği ile sektör profesyonellerini bir araya getirdi
Editör: Aliağa Medya
11 Ekim 2023 - 00:50
Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı ve en büyük entegre endüstri grubu SOCAR Türkiye tarafından gerçekleştirilen "Kalite Günü" Konferansı, 6 Ekim’de Swissotel Büyük Efes İzmir’de düzenlendi. Kalite yönetim sistemleri alanında çalışan profesyoneller ile öğrenci ve akademisyenleri bir araya getiren etkinlikte kalite yönetim sistemlerinin geleceğine ve iş dünyasındaki yeni trendlere dikkat çekildi.

Konferansta, çeşitli sektörlerden ve akademik dünyadan, alanında uzman konuşmacıların yönetim sistemleri alanında deneyimlerini katılımcılarla paylaştığı oturumlar yapıldı. 10’dan fazla şirketten 100’den fazla katılımcının bulunduğu etkinlikte, yönetim sistemlerinin geleceği ve entegre sistemlerin yarattığı değerlerin görüşüldüğü paneller büyük ilgi gördü. Etkinlikte, gelecekte var olmak ve global arenada rekabetçi gücü elinde tutabilmek için önemli araçlardan olan inovasyon kavramı ve ISO 56002 İnovasyon Yönetim Sistemini’nin temellerine de değinildi. Kalite Günü’nde ayrıca, üniversiteler ile özel sektör arasındaki bilgi paylaşımının ve üniversite-sanayi sinerjisinin önemi vurgulandı.