Siteler Mahallesi'nde Ramazan Etkinliği Akşamı Coşkuyla Geçti

Siteler Mahallesi'nde Ramazan Etkinliği Akşamı Coşkuyla Geçti
Editör: Aliağa Medya
23 Mart 2024 - 13:48
Aliağa İlçesi Siteler Mahallesi Muhtarlığı tarafından 4. kez düzenlenen "Ramazan Etkinliği Akşamı" programı, mahalle sakinlerini bir araya getirdi.
Muhtar Fatma Divrik'in ev sahipliğinde Özgür Çevik Parkı'nda gerçekleştirilen programda ney dinletisi, semazen gösterisi, meddah ve Karagöz-Hacivat gösterileri yer aldı.
Mahalle sakinleri, birbirinden güzel gösterileri izlerken bir yandan da ikram edilen salep, kağıt helva, helva, çay, su ve kuru pastanın tadını çıkardı.
Programda kısa bir konuşma yapan Muhtar Fatma Divrik, "Buz gibi havaya rağmen bizi yalnız bırakmayan herkese gönülden teşekkür ederim. Katkılarından dolayı Aliağa Belediyesi'ne, SOCAR Türkiye ekibine ve Değirmen Fırın & Kafe'ye de ayrıca teşekkür ederim. Bahar Pikniğimizde Görüşmek Üzere. Sağlıcakla kalın" dedi.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar da Özgür Çevik Parkı'nda düzenlenen "Ramazan Etkinliği Akşamı" programına katıldı. Tek tek masaları dolaşarak mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Acar, Ramazan ayının bereketini ve huzurunu diledi.

Etkinlik, mahalle sakinlerinin coşku dolu katılımıyla sona erdi.