Şimşek Ailesinden Anlamlı Destek!

İş dünyasının tanınmış ve yardımsever ailelerinden Şimşek Ailesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında günlerdir ailelerinden uzak, fedakârca yoğun mesai harcayan sağlık çalışanları, güvenlik güçleri ve bu süreçte hijyen malzemesi ve maske üreterek sürece katkı koyan Meslek Lisesi Öğretmen, usta öğreticilere ve öğrencilere moral vermek amacıyla görev yerlerinde pasta, baklava ikramında bulunurken, bazı kurumlara da hijyen malzemesi, maske ve elektronik eşya desteğinde bulundu.

Şimşek Ailesinden Anlamlı Destek!
Editör: Aliağa Medya
09 Nisan 2020 - 21:09
Çin'de başlayan ve bütün dünyaya hızla yayılan korona virüs salgınını önlemek için ülkeler yeni önlemler alırken, devletimiz de korona virüs ile mücadele de canla başla çalışmaya devam ediyor. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milli Dayanışma Kampanyası ile birlikte “Biz Bize Yeteriz” sloganıyla başlattığı kampanya çığ gibi büyümeye devam ediyor. Bunun yanı sıra ülkemizin ileri gelen aileleri bulundukları il ve ilçelerde fedakâr sağlık çalışanları olsun, güvenlik güçleri ve korona virüsle mücadele veren ekiplere destek vermeye devam ediyor.
İş dünyasının tanınmış ve yardımsever ailelerinden Şimşek Ailesi Koronavirüs ile mücadele kapsamında Aliağa ilçesinde yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına, meslek liselerinde maske ve hijyen malzemesi üreten öğretmen ve öğrencilere,  zorlu koşullarda can güvenliğimiz ve sağlığımız için çalışan güvenlik güçlerine moral olması için yaş pasta, baklava ikram etti, bazı kurumlara da hijyen malzemesi, maske ve elektronik eşya desteğinde bulundu.
Konuyla ilgili olarak bilgi aldığımız Şimşek ailesinin fertlerinden ve denizcilik sektörünün tanınmış iş insanlarından Adem Şimşek şunları dile getirdi: “ Ülkemizin geçtiği bu zorlu süreçte milletimizin yanında olan başta fedakar sağlık çalışanlarının ve güvenlik güçlerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu Milli Dayanışma Kampanyası ile tüm Türkiye tek yürek oldu ve dayanışmanın en güzel örneğini gösterdi. Bizler de bu kampanyaya tüm inancımızla destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bu düşünceyle Aliağa’mız da canla başla çalışarak yaşamlarından fedakârlık eden başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere güvenlik güçlerimiz ve bu sürece katkı koyan öğretmenlerimize moral olsun diyerek kendilerine destekte bulunmak istedik. Başara bildiysek ne mutlu. Büyük bir özveriyle görevini yerine getiren sağlık çalışanlarımıza ve güvenlik güçlerimize değeri asla ölçülmeyecek emeklerinden dolayı minnettarız. Bu vesileyle de Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yıl dönümünü kutluyorum. Ben bir kez daha şahsım ve ailem adına bu zorlu sürece katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Bu zor günleri millet olarak dayanışma ve kenetlenme ruhuyla atlatacağız.”