Serramor  Bayan Kuaförü açıldı.

Aliağa ilçesinin önde gelen bayan kuaförlerinden biri olma yolunda hizmete giren Serramor  Bayan Kuaförü Cumartesi günü  açıldı.

Serramor  Bayan Kuaförü açıldı.
Editör: Aliağa Medya
16 Ocak 2022 - 00:30
Güzelliğine önem veren kadınların tutkunu olacağı Serramor adlı kuaför salonu, kaliteli hizmet anlayışı ve tecrübeli ekibiyle Kültür Mahallesi  Şeraffetin  Öztürk (Akmar Sokak Karşısı )hizmete girdi.
Hizmet verecek olan iş yeri için düzenlenen açılış programına   AK Parti İlçe Başkanı Hamdi Erdem, İYİ parti İlçe Başkanı Yavuz Adar, CHP İlçe örgüt yönetim Kurulu üyesi Cemal Demir, Oda Başkanlı Serdar Berk ile Salih Yiyitalp ve çok sayıda  davetliler katıldı .
Katılımcılar , girişimlerinden dolayı iş yeri sahibi Selma Demir  Dal   tebrik ederek, iş yerinin kendilerine ve Aliağa halkına hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Açılış  Kurdelesinin kesimin ardından topluca iş yeri gezildi. İşletme sahibi Selma Demir Dal  ,kendileri için önemli bir gün olan açılış gününe katılan bütün konuklarına teşekkürlerini iletti.
Serramor  Bayan  Kuaförü hizmet odaklı çalışma anlayışı, uzman ve deneyimli ekibi ile daha güzel görünmeniz için çalışacak. Siz müşterilerine kaliteli hizmeti ekonomik olarak sunucak.
Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için önemli olacak" diyen işletme sahibi Selma Demir Dal “hizmetlerimiz saç kesiminden, gelin saçı yapımına, manikürden pediküre, protein ,keratin bakımından makyaja kadar geniş bir yelpazede olacak" dedi.
Aliağa’da açılan Serramor Bayan Kuaförü modern dizaynıyla açılışa katılanlardan tam not aldı.
Egede Yedigün