Serkan Acar Aliağa'da 3. kez aday

Serkan Acar Aliağa'da 3. kez aday
Editör: Aliağa Medya
11 Ocak 2024 - 17:51
2014 yılında ilk kez Aliağa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan MHP'li Başkan Serkan Acar, 3. dönem için MHP'den Aliağa belediye başkan adayı olarak gösterildi. 
Cumhur İttifakının aldığı karar gereği İzmir’de AK Parti ve MHP önümüzdeki yerel seçimde işbirliği yapacak. MHP; Büyükşehir’de AK Parti’nin adayını destekleyecek. MHP; Aliağa, Foça, Çeşme, Dikili ve Tire’de aday çıkaracak. Diğer ilçelerde ise AK Parti’nin adayları desteklenecek. Bu kapsamda  MHP İzmir için iki başkan adayını kesinleştirdi. İki dönemdir Aliağa Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Serkan Acar bir dönem daha Aliağa adayı gösterildi. Foça'da ise MHP'de Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunan İş İnsanı Taner Acar Foça Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

ALİAĞA'DA SERKAN ACAR İLE DEVAM
MHP genel merkezi bugün 8 il, 47 ilçe belediye başkan adayını daha belirledi. Parti, 2014’ten bu yana Aliağa belediye başkanlığı görevini yürüten Serkan Acar’la yola devam etme kararı oldu. Aliağa'nın Başarılı Belediye Başkanı Serkan Acar, Cumhur ittifakının belediye başkan adayı oldu.