Sen "Kan" ver, Kızılay "Can" versin.

 Sen "Kan" ver, Kızılay "Can" versin.
Editör: Aliağa Medya
05 Aralık 2020 - 01:24

Korona virüs salgını nedeniyle kan bağışındaki oranın düşmesi ve azalan kan stoklarına azalması sebebiyle  Kızılay'ın kan bağışı çağrısına, Aliağa  Ülkü Ocakları duyarsız kalmadı.
Ülkü Ocakları Aliağa Başkanlığı üyeleri, “Sen "Kan" ver, Kızılay "Can" versin” sloganıyla Demokrasi  meydanında hizmet veren seyyar kan aracına gelerek bağışta bulundular .
Kan stoklarındaki azalmalara dikkat çeken Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Ülgen ,tüm vatandaşların  kan bağışında bulunmalarını istedi.  Kan vermenin bir vatandaşlık görevi olduğunu belirten Aliağa Ülkü Ocakları Başkanı Murat Ülgen , “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz .Salgın hayatın her alanını maalesef olumsuz yönde etkiliyor. Kızılay'ın kan stoklarında da azalma olduğunu ve stokların kritik seviyelere düştüğünü öğrendik. Acil kan ihtiyacı olan hastalarımıza Kızılay tarafından kan tedarik edilmektedir. Kızılay stoklarında azalma sebebiyle kan tedarikinde bazen sıkıntılar yaşamaktadır.  Bu zor dönemde biz de üzerimize düşeni yapmak istedik .Aliağa  Ülkü Ocakları olarak Kızılay'a kan bağışında bulunduk. Bizim bu vatana, bu millete kanımızda canımızda fedadır. Buradan tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.Sen "Kan" ver, Kızılay "Can" versin. “ifadelerini  kullandı