Şahin; Cumhur İttifakı Kazanacaktır

İzmir’de MHP Oy Patlaması Yapacak

Şahin; Cumhur İttifakı Kazanacaktır
Editör: Aliağa Medya
13 Mayıs 2023 - 16:05

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Tarihimizin en önemli genel seçimlerine ramak kaldı. Yarın asil milletimiz kendisini Türk Yüzyılına, geleceğin Büyük Türkiye’sine, evlatlarımızın güvenli geleceğine ve Lider Ülke Türkiye hedefine taşıyacak kadrolarını yani Cumhur İttifakı’nı seçecektir. Bizim bundan yana hiçbir tereddütlümüz yoktur. Cumhur Başkanımızı tekrar seçilecek, Türk Milleti emin adımlarla ve güvenle geleceğe taşınacaktır. Milli şuur ve kardeşlik hukuku çerçevesinde bu seçimleri atlatacağımıza inanıyorum.” Açıklamasını yaptı.

Türkiye’nin en önemli seçimlerine artık saatler kaldı. Siyasi partiler de seçmenlerine son mesajlarını vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Seçim faaliyetlerini hiç ara vermeden devam ettiren MHP İzmir İl Başkanlığı da ilçelere toplu çıkarma yaparak son saatleri değerlendiriyor. İl Başkanı Veysel Şahin 14 Mayıs 2023 Seçimleri ile ilgili dilek ve temennilerini yine sahadan verdi. Şahin, “Siyasi yasakların başlamasından hemen önce seçmenlerimizle birlikteyiz. Onların arasından onlara inanarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Çok anlamlı ve düzeyli bir kampanya yürüttük. Kampanya süresi boyunca insanımızın değerlerine, alışkanlıklarına ve yaşam standartlarına önem vererek, dikkat ederek faaliyetler gerçekleştirdik. Umarım ki yarın gerçekleştirilecek seçimler Türk Milletinin demokratik olgunluğuna, milli şuuruna ve tarihi misyonuna yakışır şekilde kardeşlik hukukuna dayanarak tamamlanır. Ben İzmir’ce Cumhur İttifakı’nın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve MHP büyük bir oy patlaması yapacağına inanıyorum” dedi.

İzmir’e Teşekkür

MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “Başta Milletvekili Adaylarımıza, il yönetim kurulu üyelerimize, İlçe başkan ve yöneticilerime, Ülkü Ocaklarıma, bizlerden yüreğini ve emeğini eksik etmeyen dava arkadaşlarıma ve bizi bağrına basan hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Yarının büyük Türkiye’sine giden yolda İzmirlilerin gereğini yaparak MHP’ne ve Cumhur İttifakına büyük destek vereceğini de hep birlikte göreceğiz. Allah utandırmasın. Yolumuz açık olsun.” İfadelerini kullandı.

Hukukçu ve Uzmanlarımızla Sandıkların Başındayız

Yüzlerce hukukçuyla sandıkların başında olaccaklarını da söyleyen İl başkanı Şahin, “Kınık’tan Kiraz’a; Beydağ’dan Karaburun’a kadar bütün sandıklarda görevlilerimizle seçim güvenliği için çalışacağız. Anamızın ak sütü gibi olan oylarımıza sahip çıkacağız. Görevli Arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyor, Zafer dualarıyla tüm dava arkadaşlarımı ve hemşehrilerimi selamlıyorum” diyerek sözlerini tamlayan İl Başkanı Şahin, saha çalışmalarını sürdürdü.