Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Gündoğmuş 'dan Aliağa ziyareti

Saadet Partisi, “Saadet Sahada” konsepti ile yeni bir çalışma başlattı.

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Gündoğmuş 'dan Aliağa ziyareti
Editör: Aliağa Medya
26 Aralık 2022 - 23:07
Türkiye çapında tüm il ve ilçelerde ‘Halkla İlişkiler Taramaları’ şeklinde planlanan programla, partiyi daha geniş kitlelere ulaştırmak ve başarı çıtasını yükseltmek hedefleniyor.

Bu kapsamda İzmir’e yönelik tarama programı Kapsamında Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş Aliağa İlçesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş ve Saadet Partisi Aliağa İlçe Başkanı Mahmut Koç, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Aliağa Ticaret Odası’nı ve Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’ni ziyaret etti. Aliağa Ticaret Odası’na yapılan ziyarete, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Ertürk ve Yönetim Kurulu Üyesi Emin Gürkan ev sahipliği yaptı. Karşılıklı sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Aliağa’nın ülke ve bölge ekonomisi için önemi ile bölgenin ekonomik ve ticari sorunları hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
“Engellerin kaldırılması için mücadele edeceğiz”
Aliağa Ticaret Odası’na yapılan ziyaretin ardından Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneği’ni de ziyaret eden Saadet Partisi heyeti, dernek başkanı Musa Pala ve yönetimi ile engelli vatandaşların yaşadığı sorunları görüştü. Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Bekir Gündoğmuş, engelli bireylerin önlerindeki engellerin kaldırılması, toplumda özgürce, daha müreffeh bir hayat sürmeleri, her alanda adil ve eşit şartlara kavuşabilmeleri için parti olarak her daim mücadele edeceklerinin sözünü verdi.