Saadet Partisi'nden aşure ikramı

Saadet Partisi'nden aşure ikramı
Editör: Aliağa Medya
11 Ağustos 2023 - 23:33
Saadet Partisi Aliağa  İlçe Başkanlığı, muharrem ayı dolayısıyla gelenek haline getirdiği etkinliği devam ettirerek vatandaşlara İzmir caddesinde aşure dağıttı.

Saadet Partisi Aliağa  İlçe Başkanlığı’nın Geleneksel Aşure İkram Programı bu yıl İzmir caddesinde bulunan  Parti Binasının önünde   gerçekleştirildi. Saadet Partisi yönetim kurulu üyelerinin yer aldığı aşure dağıtımına, vatandaşların ilgisi yoğundu.
 
Saadet Partisi Aliağa “programa gösterdikleri ilgiden dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Programa Aliağa Belediye Başkan Yardımcısı M. Ali Özkurt ,Aliağa Belediye Meclis. Üyeleri  Savaş Dağdeviren , Sami Toydemir , Orhan Ulaşzade ,Aliağa Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Nuray Aydemir Ve Yönetim Kurulu , Aliağa Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu,Aliağa Deva Partisi İlçe Başkanı  Emre Kaya , Aliağa Hüda - Par İlçe Başkanı İslam Aslan Ve Yönetim Kurulu,  İyi Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulu,  Demokrat Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulun,Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Yönetim Kurulu, Aliağa Engelliler Ve Rehabilitasyon Dernekleri Başkanı Musa Pala Ve Dernek Yönetim Kurulu,  Alevi Kültür Dernekleri Şube Başkanı Celal Süslü , Petrol İş Aliağa Şube Başkanı  Hasan Toptan  , Emekli- Sen  Eğe Bölge Tem.  Sabahattin Yeşiltepe Ve Emekli- Sen  Aliağa Şube  Yönetim Kurulu, Balçova Saadet Partisi  İlçe Başkanımız Süleyman Kıvanç  , Menemen Saadet Partisi Menemen İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Aliağa Mahalle Muhtarları Muharrem Şen Ve Zeki Dursun ile parti üyeleri ve vatandaşlar katıldı