Saadet Partisi Aliağa ve Menemen teşkilatların divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi Aliağa ve Menemen teşkilatların divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi Aliağa ve Menemen teşkilatların divan toplantısı yapıldı
Editör: Aliağa Medya
26 Ağustos 2020 - 11:05

Geçtiğimiz Pazar günü Saadet partisi Aliağa ve Menemen teşkilatları  divan toplantısı yapıldı.
Menemen İlçesi Emiralem piknik alanında gerçekleşen müşterek olarak yapılan  divan toplantısı hakkında bilgi veren saadet partisi Aliağa ilçe başkanı Mahmut Koç toplantının sonunda Aliağa ve Menemen ilçe başkanları birim başkanlarından aylık çalışma raporlarını aldıklarını ve  Mahmut Meriç adlı vatandaş ise Aliağa Teşkilatının önerisiyle Menemen İlçe Başkanlığınca üye olarak kaydedildiğini belirtti.
Başkan Mahmut Koç, yapılan toplantıya ilişkin şunları söyledi;
 
Divan toplantısına Genel İdare Kurulu(GİK) Üyemiz Mesut Dağ beyde katıldı.Dağ yaptığı konuşma da bor madeniyle ilgili bilgi verdi GİK Üyemiz Dağ ;Dünya rezervlerinin 100% 73 benim topraklarımda ben bunun çıkartıp işleyemiyorum yabancılara çıkardığım maden yasasıyla peşkeş çekiyorum adeta bu 100% 73 rezervde neye tekabül ediyor biliyor musunuz arkadaşlar?.
Bu Bor madeni Türkiye'nin değil dünyanın 500 yıllık enerji ihtiyacını karşılıyor ifadesinde bulundu.Tabi bu rakamlar müthiş. Cenab-ı Hakk ülkemize hakikaten iltimaslı davranmış. Ancak bizler ne yazık ki bunun kıymetini bilmiyoruz.”dedi
Mahmut Koç konuşmasının ç devamında, "bu ülkenin menfaati için çalışan taş üstüne taş koyan her kim olursa olsun Milli Görüşçü Saadet partililer olarak başımızın tacıdır ifadesinde bulundu.