S.S. Aliağa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2. kez "Salih Yiyitalp" dedi

S.S. Aliağa Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2. kez "Salih Yiyitalp" dedi
Editör: Aliağa Medya
25 Ocak 2023 - 14:19
S.S. Aliağa  Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı seçimini 44. olağan  genel kurulunda tek liste ile seçime giren mevcut başkan Salih Yiyitalp,2. kez başkan seçildi.
S.S. Aliağa  Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Genel Kurulu, Aliağa Belediyesi spor salonunda yapıldı. Divan başkalığını S.S. 16 Bölge  İzmir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi    Birlik Danışmanı Ahmet Dere’nin  yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Toplantı; denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla devam etti. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. Tek liste halinde gerçekleşen seçimde, mevcut başkan Salih Yiyitalp, 2. kez seçildi.
Aliağa Kaymakamı  Zekeriya Güney  , 16 Bölge Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Erdem  Hünü, yanı sıra İzmir’in ilçelerinden de birçok oda başkanının katılım sağladığı genel kurulda, seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Salih Yiyitalp,” Yapılmış olan genel kurul toplantısında,  şahsım, yönetim ve denetim kurulum için verilmiş olan güven oylarından dolayı teşekkür ediyorum. 2021-2022  yılları arasında zor bir dönemde esnafımıza destek olmaya çalıştık, biraz daha çalışmamız gerekiyor. Esnafın yüzünün her zaman gülmesi için biz elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz.  Aliağa Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Genel Kurulumuzun tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum.”
Salih Yiyitalp başkanlığındaki S.S. Aliağa  Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  yönetiminde Arda Altay, Serhat Aras, Fuat Turhan, Emre Erdur yer aldı.