Polis memuru arabulucu oldu

Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’  kadrosunda  görevli polis memuru, arabuluculuk sınavında başarılı olarak arabulucu oldu

Polis memuru arabulucu oldu
Editör: Aliağa Medya
20 Aralık 2019 - 00:49
Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü’  kadrosunda  görevli polis memuru, arabuluculuk sınavında başarılı olarak arabulucu oldu.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamlayarak 2019 yılında mezun olan Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde  çalışan  , 13 yıllık polis memuru Muzaffer Buğdaycı, 24 Kasım’da Adalet Bakanlığı bünyesinde gerçekleştirilen ve 5 yıllık kıdeme sahip hukuk fakültesi mezunu 28500 adayın katıldığı Arabuluculuk sınavında 100 puan üzerinden 96 puan alarak 459. sıralama ile Arabulucu olmaya hak kazandı.

İlçe  Emniyet Müdürü ödüllendirdi

Polis Memuru Muzaffer Buğdaycı, Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş tarafından ödüllendirildi. Emniyet Müdürü Uğurtaş, Polis Memuru Buğdaycı’nın göstermiş olduğu başarının tüm meslektaşlarına örnek olması gerektiğini belirterek, “Polis Teşkilatımıza her geçen gün yeni ve genç meslektaşlarımız gelmektedir. İleride bu meslektaşlarımızdan da başarılı işler beklemekteyiz. Polis memuru arkadaşımızın gösterdiği başarı umarız onlara bir örnek olur.” İfadesini kullandı.