Pınar'dan "Yüksek Proteinli Süzme Peynir

Türkiye’de süt ve süt ürünleri sektörünün öncü markası Pınar, severek tüketilen Pınar Süzme Peynir lezzetini, yüksek protein ile buluşturarak yeni ürünü Pınar Protein Süzme Peynir’i tüketicilerinin beğenisine sundu.

Pınar'dan "Yüksek Proteinli Süzme Peynir
Editör: Aliağa Medya
06 Ocak 2022 - 23:49
Sağlıklı ve mutlu nesiller için Türkiye’yi 49 yıldır yenilikçi, kaliteli, lezzetli ve besleyici ürünlerle buluşturan Pınar, sporcu dostu yeni ürünü Pınar Protein Süzme Peynir’i satışa sundu. Kurulduğu günden bu yana tüketicisinin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak sağlıklı ve güvenilir ürünler üreten Pınar, Pınar Protein ailesine eklediği ve lezzetiyle öne çıkan yeni ürünü Pınar Protein Süzme Peynir ile sağlıklı yaşam rutininin tamamlayıcısı oluyor.
Enfes lezzeti ve yumuşacık kıvamı ile spor veya egzersiz sonrası gerekli besin değerlerini almayı sağlayan Pınar Protein Süzme Peynir, kas gelişimine ve onarımına destek oluyor. Düşük tuz oranı ve yarım yağlı içeriğiyle 100 g’ında içerdiği 14 g protein ile günlük protein ihtiyacının yüzde 28’ini, kalsiyum ihtiyacının yüzde 36’sını karşılayan Protein Süzme Peynir, sporcular için kahvaltıların mükemmel eşlikçisi, salatalarda ve çeşitli tariflerde de ideal bir tamamlayıcı oluyor.
“Pınar Protein Süzme Peynir, yüksek protein kaynağı olmasının yanında tadıyla da öne çıkıyor”
Pınar Protein Süt lansmanıyla oluşan protein süt pazarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Pınar Süt Pazarlama Direktörü Serpil Veral, “2017 yılında, üç yıllık ciddi bir pazar araştırması ve yoğun ürün geliştirme süreçlerinin ardından oluşturduğumuz ‘Protein Süt’ kategorisi ile Türkiye’ye bir yenilik daha kazandırdık. Pınar Süt ile birlikte oluşan ve kısa sürede tüketiciler tarafından benimsenen Protein Süt pazarı, bugün geldiği noktada, 2021’in ilk 11 aylık döneminde, %13,6’lık büyüme gerçekleştirdi. Pınar Protein yaklaşık %60 pazar payı ile pazarın lideri konumunda. Önemli besin kaynaklarından biri olan süt sektörüne öncülük ederek, tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak ürünleri onlarla buluşturmaya devam ediyoruz. Hem protein hem de süzme peynir pazarının yeni oyuncusu Pınar Protein Süzme Peynir, tüketicilerimizin ihtiyacı olan proteini, sağlıklı bir besin kaynağı peynirden alabilecekleri inovatif bir ürün.” dedi.
Pınar Protein Süzme Peynir Migroslarda
Pınar Protein Süzme Peynir, yumuşacık kıvamı ve enfes lezzetiyle sevilen Pınar Süzme Peynir lezzetini, zengin protein, düşük tuz ve yarım yağlı içeriğiyle birlikte sunuyor. Beslenmesine dikkat eden, spor yapan veya diyette olanların vazgeçilmez peyniri olmaya aday Pınar Protein Süzme Peynir, Migros raflarında tüketicilerini bekliyor.