Petrol -İş Aliağa Şubesinden Birlik ve Beraberlik Mesajı

Petrol -İş Aliağa Şubesinden Birlik ve Beraberlik Mesajı
Editör: Aliağa Medya
24 Ağustos 2023 - 16:58
Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikasının (Petrol-İş)  29. Olağan Merkez Genel Kurulu öncesi Petrol -İş  Aliağa Şubesi yönetim kurulu ,  üst kurul delegeleri ile bir araya geldi. Toplantıda alınan  ortak kararlar doğrultusunda bir ve beraber olduklarını vurguladılar.

2-3 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Petrol-iş Sendikası Genel Merkez Genel Kurulu  öncesinde Petrol -İş  Aliağa Şubesi yönetim kurulu, üst kurul delegeleri ile birlikte Sendika binasında  bir toplantı  düzenledi.

Toplantı sonrası Petrol -İş  Aliağa Şubesi yönetim kurulu konu ile ilgili    açıklamada bulundu .Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

“2-3 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Petrol-iş Sendikası Genel Merkez Genel Kurulumuz öncesinde Şubemizin değerli üst kurul delegelerimiz ile bir araya geldik.
Petrol-iş Aliağa Şube olarak gerçekleştirdiğimiz toplantımızda başta; Genel Merkez Üst Kurul Delegelerimiz, Değerli Şube Yönetim Kurulumuz ve Temsilci arkadaşlarımızın katılımıyla Şubemizin aldığı ortak karar doğrultusunda bir ve beraber olduğumuzu dile getirdik.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği toplantımızda, yapılacak olan 29. Dönem Olağan Genel Kurulumuzun Sendikamıza ve İşçi Sınıfına Hayırlı Olmasını temenni ederiz...”