Petkim'de Layher ile Lindner iş birliği

2018 yılı içerisinde 1

Petkim'de Layher ile Lindner iş birliği
Editör: Aliağa Medya
28 Şubat 2019 - 03:09
2018 yılı içerisinde 1.10.2018 tarihi ile başlayıp 22.11.2018 tarihinde sonlanan Petkim planlı duruş organizasyonunda, iskele işlerini alıp malzemeli olarak kurulum hizmeti veren Lindner Endüstri İskele ve İzolasyon firması; profesyonel ekibi ve Layher Allround® (Flanşlı) Sistem iskele malzemeleri ile duruşun aksamamasında önemli rol oynadı.

Petkim’de Layher ile Lindner iş birliği

Petkim Petrokimya Holding A.Ş. 50 yılı aşan deneyimi ve tecrübesiyle petrokimyasal ürün yelpazesiyle sanayinin vazgeçilmez bir hammadde üreticisi durumundadır. 21 tesisi ile kesintisiz üretim yapan, Aliağa Yarımadası’nda dev bir kompleks olan Petkim, yıllık 3,6 milyon ton üretim kapasitesiyle başta inşaat, tarım, otomotiv, elektrik, elektronik, ambalaj, tekstil sektörleri olmak üzere birçok sektöre hammadde sağlamakta ve sayısız alt sanayiye hayat vermektedir.
2018 yılı içerisinde 1.10.2018 tarihi ile başlayıp 22.11.2018 tarihinde sonlanan Petkim planlı duruş organizasyonunda, iskele işlerini alıp malzemeli olarak kurulum hizmeti veren Lindner Endüstri İskele ve İzolasyon firması; profesyonel ekibi ile duruşun aksamamasında önemli rol oynadı. En önemli konuların başında yer alan, tamamı ile iş sağlığı ve güvenliği kriterlerine uyan firmanın, sıfır kaza ile duruşta almış olduğu işleri tamamlaması ayrı bir başarı kriteridir.
Ortalama 85 kişin iki vardiya olarak çalıştığı projede 50.000 m3 iskele kurulumu yapıldı. Bu tarz duruşlarda en kritik konuların başında yer alan iskele işleri, Lindner Endüstri İskele ve İzolasyon tarafından Layher Allround® (Flanşlı) Sistem iskele malzemeleri ile kolay ve güvenli bir şekilde çözüme kavuşturuldu.

LİNDNER KİMDİR?

Lindner Group, 50 yıllık tecrübesi ve dünya çapında edinmiş olduğu bilgi birikimleri ile gerek endüstriyel; gerekse bina, otel, AVM, hava limanı vb. yapıların olduğu tesislerde, hem yeni yatırımları hem de mevcut tesislerin bakım, onarım çalışmalarında iskele kurulumu ve izolasyon işlerinin hizmetini sunmaktadır.

Lindner Endüstri’nin çalışanlarına ve müşterilerine güvenli çalışma ortamları sunabilmek, asla esneklik göstermediği temel prensipleri arasında yer almaktadır. Gerek mesleki yeterliliğe sahip sertifikalı kalifiye personellerinin, gerekse kullandığı ekipmanları ve iskele malzemelerinin TS EN 12810-12811 gibi tüm yerli ve uluslararası sertifikasyona sahip olması iş yapma kültürlerinin vazgeçilmez unsurlarındandır. Şantiye koşullarındaki riskleri ve müşterilerinin beklentilerini analiz ederek, güvenlik ve kalite standartlarını sürekli güncelleyen, bu sayede işin keşif aşamasından teslimine kadar tüm iskele kurulum operasyonları dahil olmak üzere profesyonel çözüm ortağı olarak müşterilerinin yanında yer almaktadır.

LAYHER ALLROUND® (FLANŞLI) SİSTEM


Sahada güvenli ve hızlı kurulum sağlayan bağlantı elemanlarından birkaçı:

Bağlantı elamanları (kelepçeler) dövme çelik olup DIN EN 74-1 sertifikasına sahiptir.

Sahada birçok enstrümanın bir arada bulunması ve kompleks bir yapıya sahip olması geniş ürün yelpazesini, nitelikli çalışma iskelesini ve geniş aksesuar ihtiyacını beraberinde getirmektedir.

Layher üstün sistem teknolojisi ile her türlü donanıma ve yapıya çok kolay uyum sağlar.  Sistemin tüm parçaları korozyona karşı 60-80 µm sıcak daldırma galvaniz ile korunmaktadır.

Layher İskele ürünleri tüm komponentleriyle TSE tarafından kabul edilmiş “EN 12810 ve EN 12811” iskele regulasyonlarına uygunluğu DIBt (Alman Yapı İşleri Enstitüsü) tarafından kontrol edilmiş ve sertifikalandırılmıştır.

DIBt sertifikaları her beş yılda bir yenilenmekte ve sertifikasyon süresince düzenli aralıklarla ürünlerin sertifikasyona uygunluğu kontrol edilmektedir. Sürekli aynı kalite ve toleransta üretim yapılması garanti altına alınmaktadır.

Kaynak:www.stendustri.com.t



Cumhur İttifakı MHP Aliağa belediye Başkan Adayı Serkan Acar

#Aliağa #AliağaBelediyeBaşkanAdayı