PAB Başkanı Gabriela Cuevas Barron'dan Bergama'ya ziyaret

PAB Başkanı Gabriela Cuevas Barron’dan Bergama’ya ziyaret

PAB Başkanı Gabriela Cuevas Barron'dan Bergama'ya ziyaret
Editör: Aliağa Medya
07 Eylül 2020 - 00:15
Dünya Parlamentolar Arası Birliği (PAB) Başkanı Gabriela Cuevas Barron ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan Bergama’ya bir ziyarette bulundular.
Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu tarafından karşılanan Dünya Parlamentolar Arası Birliği (PAB) Başkanı Gabriela Cuevas Barron ile Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Bergama’nın tarihi ve kültürel değerlerini yerinde incelediler.
BAŞKAN KOŞTU; “PAB BAŞKANINI MİSAFİR ETMEK BİZİ SEVİNDİRDİ”
Bir dünya markası olan Bergama'da PAB Başkanı Gabriela Cuevas Barron’u ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Koştu, “UNESCO Dünya Mirası olan ilçemizi ziyarete gelen herkes bizi çok sevindiriyor. Sayın Gabriela Cuevas Barron’u da tarihi kentimizde misafir etmekten dolayı çok memnun olduk” dedi.
BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN İLE BERGAMA’NIN YENİ MÜZE PROJESİ YERİNDE İNCELENDİ
PAB Başkanı Gabriela Cuevas Barron’un ziyaretinde Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan ile bir araya gelen Belediye Başkanı Hakan Koştu, Bergama’ya yeni yapılacak olan müze projesi ile ilgili de Bakan Yardımcısı Alpaslan’a bilgiler verdi. Yeni yapılacak olan Bergama Müzesi’nin Kızıl Avlu (Bazalika) yanındaki yerinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, ayrıca restorasyon çalışmaları ve Bergama’nın turizm geleceği için yapılacak olan yeni projelerle ilgili Belediye Başkanı Hakan Koştu ile karşılıklı istişarelerde bulundu. Bir Dünya markası olan Bergama’yı yapılacak olan yeni müze ve restorasyon çalışmalarıyla turizm kentine yakışır bir şekilde hazırlamak istediklerine dikkat çeken Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu amaç doğrultusunda çalışıyoruz. Yapacağımız hizmetlerle ilçemizi turizmin cazibe merkezi haline getirip, esnafımızın ve vatandaşlarımızın turizmden daha çok gelir elde edecekleri bir duruma gelmeyi hedefliyoruz” dedi.