Özel CA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Aliağa Şubesi açıldı

Özel CA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Aliağa Şubesi açıldı

Özel CA Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Aliağa Şubesi açıldı
Editör: Aliağa Medya
23 Eylül 2021 - 00:20
İzmir’in Karşıyaka ve Menemen ilçelerinde  tam donanımlı bir şekilde hizmet veren Özel CA  Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği çıtayı yükselterek Aliağa  şubesini de açtı.
yoğun katılımla yapılan Barbaros Caddesi’ndeki poliklinik  açılış törenine Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman ,Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar , İlce Emniyet Müdürü Mehmet Balıkçıoğlu , Alevi Kültür Dernekleri Aliağa Şubesi Celal Süslü, AK parti Aliağa İlçe Başkanı  Hamdi Erdem, İYİ parti İl başkan yardımcı ve Belediye meclis üyesi Sedat Sarı  ve  çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletme sahibi Dt. Ceren Akbulut  misafirlere polikliniği gezdirerek bilgiler aktardılar.
Açılışta kısa bir konuşma yapan Aliağa Kaymakamı Ömer Karaman  “Bu güzel polikliniği Aliağa ilçemize kazandıran Ceren  hanıma  bir kez daha teşekkür ediyorum. Polikliniğin ilçe halkına hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Menemen’den sonra Aliağa  ilçemize de şubemizi açmanın gururunu yaşıyoruz diyen İşletme Sahibi Ceren Akbulut , “ Bu anlamlı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan çok değerli misafirlerimiz ve protokol üyelerine teşekkürü bir borç bilirim. Yoğun programından dolayı gelemeyen , çiçek, çelenk ve telefon ile bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza ve büyüklerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün itibariyle artık Aliağa  ilçemizdeki  vatandaşlarımıza da  hizmet vereceğiz. Polikliniğimize tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi
Açılan Poliklinikte     Üç diş hekimi ,Ortodontist, Ağız diş ve çene cerrahı bulunuyor.