Online Alışverişte Aliağa'nın Tercihi Aliagasemtpazari.com

Aliagasemtpazari.com 7 Gün 24 Saat Aliağa’nın hizmetinde

Online Alışverişte Aliağa'nın Tercihi Aliagasemtpazari.com
Editör: Aliağa Medya
06 Kasım 2020 - 11:51
Sebze ve Meyveden Temel Gıda Ürünlerine, Bakliyat, Baharat ve Kuru Yemişten Aliağa’nın birbirinden lezzetli ve doğal yöresel ürünlerine kadar geniş bir yelpazede online alışveriş imkanı sunan Aliagasemptpazari.com, pandemi tedbirlerinin devam ettiği günümüzde Aliağalı vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

7 gün 24 saat esasına göre hizmet veren online alışveriş sitesi Aliagasemtpazari.com, kurulduğu günden bugüne kadar 45 bin sipariş sayısına ulaştı. Aliağa Belediyesi tarafından bir sosyal destek projesi olarak hayata geçirilen proje sayesinde Aliağa’da yaşayan vatandaşlar bir telefonla ihtiyaçlarını giderebiliyor. Vatandaşlar tarafından gün içerisinde saat 17:30’a kadar verilen siparişler, aynı gün içinde adreslere teslim ediliyor. Saat 17:30’dan sonra verilen siparişler ise en yakın zaman dilimi içerisinde ivedilikle vatandaşa ulaştırılıyor. Vatandaşlar, kapılarına kadar gelen ürünlerin ödemelerini ise ister online olarak sistem üzerinden isterlerse kapıda nakit olarak yapabiliyor.

Aliağa'nın yöresel lezzetleri de bu sitede
Geçen zaman içerisinde devamlı kendini yenileyen Aliagasemtpazari.com Reçellerden Ballara, Eriştelerden Tarhana Çorbasına, Ballardan Zeytin ve  Zeytinyağına kadar Aliağa'nın birbirinden lezzetli ve doğal ürünlerini de uygun fiyat avantajları ile vatandaşlarla buluşturuyor.
Hijyen ve hizmet standartlarından ödün vermeyen Aliagasemtpazari.com, verilen siparişleri zamanında vatandaşın kapısına kadar getirerek, Kovit-19 tedbirlerine uygun olarak servis ediyor.
 
-