Ömür Kazıcı, CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

Ömür Kazıcı, CHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını Açıkladı
Editör: Aliağa Medya
21 Mayıs 2024 - 10:47
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Kadın Kolları Kongresi, 30 Mayıs Perşembe günü parti ilçe binasında yapılacak.
Geçtiğimiz günlerde mevcut başkan Başak Karadayı’nın adaylığını açıklamasının ardından, Ömür Kazıcı da başkanlığa aday olacağını duyurdu.
Doğma büyüme Aliağalı olan ve evli, iki çocuk annesi olan Kazıcı, yaptığı açıklamada, “Sevgili eşim ve çocuklarımın desteğiyle, kadınların dertlerini ve isteklerini anlayabilecek bir kadın kolları başkanı adayı olabileceğime inandım ve kitleler tarafından yüreklendirildim,” dedi.
"Kadınlarımız İçin El Ele Verelim"
Ömür Kazıcı, 2023 yılında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 1. ve 2. turunda görev aldığını ve 2024 yılında yapılan 31 Mart Yerel Seçimleri’nde de CHP’den Aliağa Belediye Meclis Üyesi Adayı olduğunu belirtti. Açıklamasını şu sözlerle sonlandırdı:
"Cumhuriyet Halk Partisi'nin her kademesinde aktif çalışmış bir nefer olarak desteklendiğim için aday olmaya karar verdim. Seçim süreçlerinde partimize verdiğimiz desteği daha geniş kitlelere yayabileceğimizi düşünüyorum. Adaylık sürecimde birçok kişinin desteğini aldığım için doğru bir karar verdiğime inanıyorum. Kız kardeşiniz ve evladınız olarak, bölgeme, ilçeme ve ülkeme hizmet etmek amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğumu sizlerle paylaşmaktan onur duyuyorum. Kadınlarımız için el ele verelim ve birlikte çalışalım."
Kazıcı’nın adaylığı, parti içinde geniş bir destek bulmuş durumda. 30 Mayıs'ta yapılacak kongrede kadınların güçlü bir şekilde temsil edilmesi hedefleniyor.