Oğuzhan:ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edip bir nebze olsun nefes almalarını sağlamaya çalışıyoruz.

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla CHP Aliağa İlçe örgütü olarak yaptıkları iş bölümü dahilinde her mahalleye, her sokağa girerek ihtiyaç sahibi ailelere tespit edip bir nebze olsun nefes almalarını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

 Oğuzhan:ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edip bir nebze olsun nefes almalarını sağlamaya çalışıyoruz.
Editör: Aliağa Medya
02 Mayıs 2020 - 04:01
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla örgüt olarak Aliağa halkının yanında yer aldıklarını ve Aliağalılara destek olmaya devam edeceklerin belirtti

Bu güne kadar yaklaşık 500 aileye destek olduklarını ifade eden Oğuzhan “CHP Aliağa İlçe Yönetimi olarak, geçirdiğimiz bu zorlu süreçte Aliağalı hemşerilerimizin her zaman yanındayız. Yönetim Kurulu ve parti üyelerimizle birlikte, tamamen kendi imkanlarımızla oluşturduğumuz bir fonla elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan bağımsız olarak şu ana kadar 500 aileye ulaştık ve erzak yardımında bulunduk. Helvacı’dan Yenişakran’a kadar ilçemizin tüm mahallelerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine belli bir program dahilinde ulaşmaya çalışıyoruz. CHP Aliağa İlçe örgütü olarak yaptığımız iş bölümü dahilinde her mahalleye, her sokağa girerek ihtiyaç sahibi ailelerimizi tespit edip bir nebze olsun nefes almalarını sağlamaya çalışıyoruz.” dedi.

Çalışmalarının sadece gıda yardımıyla sınırlı kalmadığını da belirten Oğuzhan “Erzak yardımı çalışmalarımızın sadece bir bölümünü oluşturuyor. Bunun dışında evden çıkamayan 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızı arayarak herhangi bir sıkıntı veya ihtiyaçları olup olmadığını soruyoruz. Esnafımıza maske ve eldiven dağıttık, fırıncı ve eczacılarımıza koruyucu yüz siperliği temin ettik. Sevimli dostlarımızı da ihmal etmedik, sokak hayvanları için çeşitli noktalara kedi ve köpek maması dağıttık. Aliağalı vatandaşlarımızın bize nerede ve ne şekilde ihtiyacı olursa orada olduk ve bu zorlu süreç tamamlanana kadar aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de Aliağa Yerel Hizmetler Müdürlüğü aracılığı ile ayrıca yardım ve destek çalışması yürüttüğünü sözlerine ekleyen CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, vatandaşların her türlü destek, ihtiyaç ve yardım talepleri için partilerine başvurabileceğini söyledi.