Oğuzhan "Hep birlikte çalışacağız, Güneşi Aliağa'ya  birlikte  yeniden doğduracağız "

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı’na Özlem Şan Oğuzhan Seçildi.

 Oğuzhan "Hep birlikte çalışacağız, Güneşi Aliağa'ya  birlikte  yeniden doğduracağız "
Editör: Aliağa Medya
12 Ocak 2020 - 17:45
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Örgütü 13. Olağan Kongresi iki adayın yarışıyla yapıldı. Avukat Özlem Şan Oğuzhan, 43  oy farkıyla ilçe başkanlığı görevine seçildi.
Aliağa Belediye Meclis Salonu’nda  gerçekleştirilen kongreye; İzmir CHP Milletvekilleri Atilla Sertel, Mahir Polat , İYİ  parti  Aliağa İlçe Başkanı Yavuz Adar ve yönetim kurulu üyeleri , Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Aliağa Şube  Başkanı Erol Ertürk, Alevi Kültür Derneği Aliağa Şube Başkanı Celal Süslü , Aliağa Esnaf  ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk ,Aliağa Soförler Ve otomobilciler  esnaf Odası salih Yiyitalp ,Petrol İş Aliağa Şube Başkanı Ahmet Oktay ,  Aliağa Belediye  CHP  meclis üyeleri, delegeler ve çok sayıda partili katıldı
Divan Başkanlığını İzmir Milletvekili Kamil Okyay  Sındır’ın yaptığı kongrede, Özlem Şan Oğuzhan ve Saim Yurdakul’un listeleri yarıştı. 234  delegenin oy kullandığı seçimlerde 3 oy geçersiz sayılırken, Oğuzhan'ın listesi 137 , rakibi Yurdakulun 'un listesi ise 94  oy aldı. Özlem Şan Oğuzhan 43  oy farkla   uzun süre  aradan sonra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe başkanı seçildi.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği kongrede  kısa  bir teşekkür konuşması yapan  Avukat Özlem Şan Oğuzhan “Güçlü bir CHP için bundan böyle, çok daha fazla ve hep birlikte çalışacağız. Güneşi Aliağa’ya  birlikte  yeniden doğduracağız.” dedi .
 Kongrede Oğuzhan'ın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Fatma Banu  Ağgül, Burak Ağar, Fercan Atmaca, Mehmet Çam, Recep Çevik, Raziye Değirmenci, Cemal Demir, Hakkı Can Güral, Uğur Önder Koç, Zafer Maden, Özge Sümer ,Necati Üşenti, Aynur Yılmaz.