Oğuzhan "Genel Başkanımızın huzurunda söz verdik"

Oğuzhan "Genel Başkanımızın huzurunda söz verdik, sözümüzü tutacağız.” dedi.

Oğuzhan "Genel Başkanımızın huzurunda söz verdik"
Editör: Aliağa Medya
28 Temmuz 2020 - 01:40
CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, hafta sonu gerçekleşen 37’nci Olağan kurultay sonrasında açıklamalarda bulundu. Kurultay delegesi olarak Aliağa’yı temsil eden Oğuzhan, korona virüs tedbirleri dolayısıyla ksıtlı katılımla gerçekleşen kurultayda yeniden Genel Başkan seçilen Kemal Kılıçdaroğlu ve Parti Meclisi’ne girme başarısı gösteren partililere başarı dileklerini iletti.
2 günlük maraton sonrasında şekillenen Parti Meclisi ile ilgili görüşlerini açıklayan Oğuzhan “Partimizin 37. Olağan Kurultayı’nı tamamladık. Başta Genel Başkanımız olmak üzere bizi iktidara taşıyacak Parti Meclisi’ne seçilen tüm yoldaşlarımı tebrik ederim. Önümüzdeki dönemde İzmir’i temsil edecek olan sayın Rıfat Nalbantoğlu, Ednan Arslan, Selin Sayek Böke, Devrim Barış Çelik ve Yüksek Disiplin Kurulu’na seçilen sayın Mahir Polat’a başarılar diliyorum. Yerelde büyük başarı sağlamış olan sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu liderliğinde kongre sonrasında daha çok çalışacak ve genel seçimlerde de iktidara ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultayda okuduğu “İkinci Yüzyıla Çağrı” beyannamesi ile tüm kurultay delegelerinin Kuva-i Milliye ruhuyla dolduğunu ifade eden Oğuzhan “İki gün boyunca, kendimi sanki Erzurum Kongresi’ndeymiş gibi hissettim. Yüz yıldır egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu söyleyen ve bu temel ilkeyi hiç ödün vermeden savunan Cumhuriyet Halk Partisi, kendini milletin üstünde gören her düşünceyle, her kişiyle sonuna dek mücadele edecektir. Cumhuriyetimizin 100. Yılında halkın iktidarını gerçekleştireceğimize, huzur, barış ve istikrarı kalıcı kılacağımız demokratik yönetim anlayışını ülkeye hakim kılacağımıza inancımız tamdır. Bunun için sayın Genel Başkanımızın huzurunda söz verdik, sözümüzü tutacağız.” dedi.