Oğuzhan "Atamıza Söz Veriyoruz"  

Düzenlenen törende konuşan CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Hep beraber atamıza söz veriyoruz.” dedi.

Oğuzhan "Atamıza Söz Veriyoruz"  
Editör: Aliağa Medya
18 Ocak 2020 - 03:22
Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen kongrede  Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa  İlçe Başkanlığına seçilen Özlem Şan Oğuzhan, yönetim kurulu üyeleri ile beraber Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
Düzenlenen törene CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe yeni yönetimi, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katılım gösterdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa  İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile beraber, Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Özlem Şan Oğuzhan, daha sonra açıklamalarda bulundu. Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “Cumhuriyet Halk Partisi yönetim Kurulu olarak Kurucumuz ve Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarımızı sunmak ve yeni görevimize onun şevkinde başlamak için buradayız. Ne mutlu ki Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleriyiz. Partimizi bir adım daha öne taşımak için bundan sonra elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bu çabayı göstereceğimize bir kez de atamızın huzurunda söz vermek için buradayız. Hep beraber atamıza söz veriyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkıyoruz. Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz. Atamızın mirasına sahip çıkıyoruz. Başka Türkiye Cumhuriyeti yok. Cumhuriyet’in tüm değerlerine korumak için gerekirse kanımızın son damlasına kadar savaşacağız.” İfadelerini kullandı.