ODS Consulting Group Ege Bölgesi'ndeki yapılanması ile faaliyetlerine hız kazandırdı

İşletmelere, ihtiyaç duydukları profesyonel bakış açısını sağlayan ODS Consulting Group, İzmir başta olmak üzere Ege’de fark yaratan çalışmalara imza atıyor. Hibe destek yönetiminden ihracat danışmanlığına kadar birçok alanda şirketlere hizmet sunan ODS Consulting Group, bölgedeki firmaların değişen ihtiyaçlarına yönelik farklı çözümler geliştiriyor.

ODS Consulting Group Ege Bölgesi'ndeki yapılanması ile faaliyetlerine hız kazandırdı
Editör: Aliağa Medya
25 Ağustos 2021 - 14:38
Uluslararası iş geliştirme ve ihracat, proje yönetimi, kurumsal gelişim, işe alım ve yetenek yönetimi, mühendislik ve teknoloji olmak üzere 5 farklı iş alanında hizmet veren danışmanlık şirketi ODS Consulting Group, Ege’de yeni şubesini Konak’ta yer alan Withco Coworking Ofis adresinde açtı. Bölgede yürüttüğü faaliyetlerle son bir yıl içinde Ege Bölgesi’nde sanayi ve teknoloji alanında önde gelen 50’nin üzerindeki müşteriyi portföyüne katarak ve kadrosunu güçlendirerek bölgedeki büyüme stratejisinin ilk adımını atmış oldu.

Halihazırda bölgedeki birçok kuruluşla da temaslarını sürdüren ODS Consulting Group’un İzmir, Denizli, Manisa ve Muğla’da çözüm ortakları bulunuyor. Şirket, ağırlıklı olarak makine-kalıp, tekstil, mühendislik, bilişim, plastik, ambalaj ve kimya sektörlerindeki firmalarla çalışıyor.


ODS Consulting Group Yönetim Kurulu Başkanı Onur Seçkin, bölgede faaliyet yürüten firmaların ‘danışmanlık’ firmalarıyla çalışmaya ODS Consulting Group ile alışmaya başladıklarını belirterek “Referanslarla firma sayıları ve satışlar artıyor. Denizli’de tekstil, Manisa’da makine-kalıp sanayi, İzmir’de ise tekstil, plastik, ambalaj, makine, kimya, kozmetik ve medikal, ön plana çıkan sektörler. Ege’deki firmaların ortak ihtiyacı, global pazarda yeni müşteriler bulmak. Hibe ve teşvik tarafında ise desteklerle makine ve teçhizat alımı, yazılım alımı gibi ihtiyaçlar da söz konusu. İşe alım danışmanlığı, ajans ve dijital pazarlama danışmanlığına son dönemde yoğun ilgi var. Biz de sahip olduğumuz bilgi ve birikim ile iş ortaklarımıza aradıkları profesyonel bakış açısını sağlıyoruz.” dedi.

Farklı endüstrilerde hizmet veriyor

ODS Consulting Group, yurt içinde ve yurt dışında ofisleri ile büyük çaplı dinamik bir organizasyon olarak öne çıkıyor. Şirket; savunma ve havacılıktan IT ve yazılıma, tüketici ürünlerinden otomotiv sanayisine, makine imalattan kamu projelerine, kimya sanayisinden medikal ve elektronik ürünlere kadar çok geniş bir spektrumda, farklı endüstrilerde hizmet veriyor. ODS Consulting Group, aktif olarak Sektörel Dernekler, Ticaret ve Sanayi Odaları, İhracatçı Birlikleri, Organize Sanayi Bölge Müdürlükleri gibi kurumlara da proje bazlı çözüm ortaklığı sunuyor. Bugüne kadar Türkiye’nin önemli kamu kuruluşlarının ve belediyelerin stratejik planlama, fizibilite raporları, araştırma raporları, öneri raporları gibi çalışmalarında destek sunarak bu alanda da değerli referanslarla uzmanlığını ispatlamış bulunuyor.

ODS Consulting Group Hakkında
2009 yılında ODS Danışmanlık adıyla işletmelerin ihtiyaç duyduğu profesyonel bakış açısını gidermek üzere kurulan ODS Consulting Group, “hibe - teşvik programları, proje yazımından proje yönetimine, uluslararası iş geliştirme ve ihracattan işe alım ve yetenek yönetimine, mühendislik ve teknoloji danışmanlığından kurumsal gelişime, Turquality’den tedarik zinciri ve satın almaya kadar birçok alanda uluslararası danışmanlık hizmeti veriyor, gelişen ve değişen trendler doğrultusunda hizmetlerine her geçen gün farklı ve yenilikçi bakış açıları ekliyor. Müşterilerinin faaliyetlerine entegre bir fonksiyon yapısıyla çözüm ortağından fazlası olma, değer yaratan hizmet ve yenilikçi projelerle kar maksimizasyonuna doğrudan katkı sağlama misyonuna sahip ODS Consulting Group; Türkiye’deki işletme yönetimine ve ekonomik yapıya hakimiyetle sektörde faaliyet gösteren en büyük ulusal marka olma ve edinilen bilgi birikimiyle dünyadaki danışmanlık sektörüne yön verme hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.