Ödemiş'teki parka Alparslan Türkeş'in ismi verildi

Ödemiş ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'ndeki 3 bin 500 metrekare genişliğindeki bir parka, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in adı verildi

Ödemiş'teki parka Alparslan Türkeş'in ismi verildi
Editör: Aliağa Medya
18 Ocak 2019 - 17:11
Ödemiş ilçesine bağlı Zafer Mahallesi'ndeki 3 bin 500 metrekare genişliğindeki bir parka, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in adı verildi.



Ödemiş Belediye Meclisi, oy birliğiyle aldığı kararla Zafer Mahallesi'ndeki bir parka, MHP'nin kurucu genel başkanı Alparslan Türkeş'in adını vermişti.

Ödemiş Ülkü Ocakları üyeleri de, Ödemiş Zafer Mahallesi'nde, Şehit Erdal Bodur ve Şehit Turan Emeksiz caddelerinin kesiştiği köşede yer alan 3 bin 500 metrekare genişliğindeki Türkeş'in adının verildiği parkı ziyaret etti. Ziyarette üyeler, parka Türkeş'in adının verilmesi nedeniyle; MHP İlçe Başkanı İsmail Poyraz ve yönetimine, Ödemiş Belediyesi'ne, meclis üyelerine teşekkür etti.

Ödemiş Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Turgay Dalcı da, ismin verilmesine katkı sağlayanlar için bir mesaj yayımladı.Turgay Dalcı mesajı şöyle; "Ödemiş Zafer Mahallesine Yapılan Bu Güzel Parkın Merhum Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Beyefendinin Adına Verilmesine Vesile Olan Belediye Meclisine Sunduran Milliyetçi Hareket Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Sayın İsmail POYRAZ Beye Ve Yönetimine Sunumu Yapan Kıymetli Mhpli Meclis Üyelerimize Ve Siyasi Parti Ayrımı Yapmadan Destek Olan Tüm Belediye Meclis Üyelerine Değerli Ödemiş Belediye Başkanı Sayın Mahmut Bedem Beye Teşekkür Ederiz Bu Güzel Çalışmaların Devamını Cenabı ALLA'tan Niyaz Ederiz" dedi