O kazada yürek burkan ayrıntı

Geçtiğimiz Pazartesi  günü arkadaşı ile birlikte motosikleti ile seyir halindeyken Güzelhisar  caddesi  üzerinde  geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan ancak tüm müdahalelere rağmen hayata tu

Editör: Aliağa Medya
24 Ekim 2018 - 21:32
Geçtiğimiz Pazartesi  günü arkadaşı ile birlikte motosikleti ile seyir halindeyken Güzelhisar  caddesi  üzerinde  geçirdiği trafik kazası sonrası ağır yaralanan ancak tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Fatih Arslan , Aliağa Şehir mezarlığında  toprağa verildi.

16 yaşındaki genç kazada ölmüştü, yürek burkan ayrıntı ortaya çıktı

Aliağa Heydar Aliyev Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci sınıf öğrencisi 16 yaşında ki Fatih Arslan ile arkadaşı Cumali T. motosiklet ile Güzelhisar  Mahallesi  yönünden Eski Garaj kavşağı yönüne doğru giderlerken,  Gün sokak  yol ayrımında  Kamyonetle çarpıştı.Motosiklet sürücüsü Fatih Arslan ağır yaralanırken, Aliağa Devlet Hastanesine kaldırıldığı ancak burada tüm müdahalelere rağmen Arslan yaşama tutunamadı. Arkasında oturan arkadaşı Cumali T ise Çiğli araştırma hastanesine sevk edilmişti.



Duygu dolu anların yaşandığı cenazede, talihsiz gencin törenine son kez katılan arkadaşları da gözyaşlarına hakim olamadı. Arslan, Aliağa Merkez Camii'nde öğle namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

 



Arslan'ın cenazesine; Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Yavuz, Aliağa Belediye Başkanı Serkan  Acar , Milli Eğitim Şube Müdürü Hayati Yavuz , Belediye Başkan yardımcısı  Mehmedali Özkurt,CHP Aliağa  Belediye Başkan aday adayları Barış Eroğlu,Özcan Durmaz,Aliağa  Esnaf ve  Sanatkarlar odası Başkanı Serdar Berk   ailesi, okul müdürleri, öğretmenleri, arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Öte yandan 16 yaşındaki gencin ölümünün ardından başka bir ayrıntı ortaya çıktı. 16 yaşındaki Fatih Arslan'ın dedesinin de iki yıl önce motosiklet kazasında hayatı kaybettiği öğrenildi. Arslan'ın dedesi ile aynı kaderi paylaşması ise herkesi duygulandırdı.