Nüfus Müdürlüğü yenileniyor

Nüfus Müdürlüğü yenileniyor
Editör: Aliağa Medya
02 Haziran 2022 - 01:45
İçişleri Bakanlığının  turuncu ofis projesi kapsamında vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak üzere “Yeni Nüfus Müdürlüğü Konsepti” ile  Aliağa İlce  Nüfus Müdürlüğü, yeni konseptine kavuşuyor.

Böylece yeni konsept ile İlçe  Nüfus  Müdürlüğü , vatandaşların daha ferah ve konforlu hizmet sunulmasının yanında "3'ü Bir Yerde Uygulaması" kapsamında T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi işlemlerinde daha etkin ve hızlı şekilde hizmet verilmesi hedefleniyor.

Kaymakam  Ömer Karaman Hükümet  Binasındaki  Eski Polis Karakolu bulunduğu yere tasarlanan Nüfus Müdürlüğü’nün yeni çalışma alanlarını ve inşaatını incelemede bulundu.
Kaymakam Ömer Karaman    Vatandaşa daha iyi hizmet verilebilmesi, iş ve işlemlerin hızlı sonuçlanabilmesi için İlçe Nüfus Müdürlüğüne yenileme çalışması başlatıldığını söyledi
 Kaymakam Karaman , “ Nüfus Müdürlüğü’nde, vatandaşlarımızın doğru ve yönlendirici bilgiye ulaşabilecekleri bir danışma alanı, çalışma alanlarının içerisinde konumlandırılan bekleme alanları ve bölmeler ile birbirinden ayrılmış, ergonomik ve estetik başvuru masaları kullanıldı” dedi.