MYT Mimarlık Ofisi hizmete girdi.

Mimar Yunus Toprak MYT Mimarlık Ofisinde hizmete başladı.

MYT Mimarlık Ofisi hizmete girdi.
Editör: Aliağa Medya
23 Mart 2023 - 00:41
Son yıllarda büyük bir değişim yaşayan Aliağa'da şehre değer katan konutlar üreten Mimarlık- Mühendislik ofislerine bir yenisi eklendi. Mimar Yunus Toprak, MYT Mimarlık Ofisini Aliağa'ya kazandırdı. Ofisin açılış kurdelesini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar misafirlerle birlikte kesti.

MYT Mimarlık Ofisi'nin Akbank Aliağa Şubesi arkası 283. sokaktaki adresinde yapılan açılışta konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, “Güvenli konutların ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördüğümüz bu günlerde, Mimarlık, Mühendislik gibi uzmanlık alanlarının hayati önemi olduğunu çok iyi biliyoruz. Mimar Yunus Toprak kardeşimizin Aliağamızın gelişim vizyonuna uygun, güvenli konutlar üreteceğinden eminim. MYT Mimarlık Ofisi Aliağamıza hayırlı olsun.” dedi.

Açılışta misafirlere hitap eden Genç Mimar Yunus Toprak, “Aliağamızda çok güzel projeleri düşünüp hayata geçireceğimiz Ofisimizin açılışına hoş geldiniz.” dedi. Konuşmasına her zaman desteklerini gördüğünü ifade ettiği Güç Mimarlık Ofisi kurucuları Merve Güç ve Çağdaş Güç'e teşekkür eden Mimar Yunus Toprak, “Aliağa'ya 5 yıl önce geldim. Bu süreçte bana çok destek oldular. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Açılışı Aliağa Belediye Başkanımız Sayın Serkan Acar'ın yapıyor olmasından çok mutluyum. Aliağamız  için hayırlı olsun” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Mimar Yunus Toprak, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, Demokrat Parti Aliağa İlçe Başkanı Gürcan Alkan ve davetliler birlikte kesti.

Mimar Yunus TOPRAK Kimdir?

Mimar Yunus Toprak 1995 doğumludur. 2009 yılında başladığı Manisa Selendi Anadolu Öğretmen Lisesinden 2013 yılında mezun oldu. Ardından 2013 yılında girdiği Karabük Üniversitesi Mimarlık Bölümünden 2018 yılında mezun oldu. Mimarlık Proje yarışmalarında dereceler kazandı. 2017 yılında Altınbaş Üniversitesi Aurum Fütüristik Kentler Mimari Fikir Yarışmasında Üçüncü, 2018 yılında Akçansa 9. Betonik Fikirler Proje Yarışmasında ikinci oldu. 2018 yılından itibaren 5 yıl boyunca Aliağa'da faaliyet gösteren Güç Mimarlık Mühendislik Şirketinde ve Güç Yapı Şirketinde Mimar olarak görev yaptı. 23 Mart 2023 tarihinde  MYT Mimarlık Ofisini Aliağa'da hizmete açtı.

MYT Mimarlık Ofisi Kazım Dirik Mahallesi 283 Sokak No:8/1 adresinde faaliyet gösterecek. Ofise 0232 616 1606 ve 0542 443 5215 nolu telefonlardan ulaşılabiliyor.