Müsavat Dervişoğlu'ndan İYİ Parti Aliağa Başkanlığına Ziyaret

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu,  İYİ Parti Aliağa  kongresi  öncesi   Aliağa ilçesine gelerek partililerle buluştu

Editör: Aliağa Medya
03 Aralık 2022 - 23:32
İYİ  Parti Aliağa  İlçe Başkanlığını ziyaretten bulunan  İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu   kongre öncesi  İlçe Başkan adaylarına başarılar diledi. Milletvekili  Dervişoğlu  “Adaylık düşünen  arkadaşlarımızın  sorumluluklarını üstlenme noktasında bir sıkıntı yaşayacaklarını zannetmiyorum. Aday arkadaşlarımız kongre seçiminde   birleştiren , bütünleştiren kişi, kaybına  vesile   olmayacak bir yol haritası içeren bakış açısıyla ile Sayın  Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendin   üslubu ile  hareket etmeli. Herkesin   bu sorumluluk duygusunun farkında olduğunu kanaatindeyim “ İfadelerini kullanan Milletvekili Müsavat Dervişoğlu   Hizmetlerinden dolayı  İlçe başkanı  Yavuz Adar'a  teşekkür etti.
İlçe Başkanı Yavuz Adar ise  İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu’nun   her zaman  yanlarında olmalarından  ötürü İYİ parti  Aliağa teşkilatı olarak kendilerine güç kattığını söyledi.