MR. D.I.Y. yeni mağazasıyla şimdi İzmir'de kapılarını açmaya hazırlanıyor!

Türkiye’deki yatırımlarına tüm hızıyla devam eden MR. D.I.Y., yeni mağazasıyla İzmir’e adım atıyor. Point Bornova AVM’de hizmete girecek olan yeni MR. D.I.Y. mağazası, kaliteli ürünleri rekabetçi fiyatlarla sunarak İzmirlilerin hayatında fark yaratmaya hazırlanıyor.

MR. D.I.Y. yeni mağazasıyla şimdi İzmir'de kapılarını açmaya hazırlanıyor!
Editör: Aliağa Medya
04 Nisan 2023 - 14:46

 
2021 yılında adım attığı Türkiye pazarında kısa sürede tüketicilerin vazgeçilmezi haline gelen MR. D.I.Y., gördüğü yoğun talebe perakende ağını genişleterek karşılık veriyor. “Daima uygun fiyatlar” sloganıyla hizmet veren MR. D.I.Y.’in yeni adresi, Ege’nin incisi İzmir olacak. Evini güzelleştirmek isteyenlere keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatacak yeni MR. D.I.Y. mağazası, Point Bornova AVM’de kapılarını açmaya hazırlanıyor.
 
İzmir’de mağaza açtıkları için mutlu olduklarını söyleyen MR. D.I.Y. Türkiye COO’su Dilara Neyişçi Çağlı, “İzmir, her anlamda Türkiye’nin lokomotif illerinden biri. Böylesine önemli bir şehirde mağaza açmak bizim için son derece önemli. Yeni mağazamızla aynı zamanda Türkiye’ye yatırım yapma isteğimizi bir kez daha ortaya koyduk. Geniş ürün yelpazemizle Point Bornova AVM mağazamıza tüketicileri bekliyoruz. Sadece İzmir’den değil, çevre illerden de mağazamızı ziyarete gelenler olacaktır. Ziyaretçilerimize aradıkları her şeyi, uygun fiyatlarla sunuyoruz. Tabii açılışlarımız bununla sınırlı kalmayacak. Mağaza ağımızı genişletmeye, önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz.” dedi. 
 
MR. D.I.Y. mağazaları; Ev Gereçleri, Hırdavat, Elektrik & Elektronik, Otomobil Aksesuarları, Kırtasiye, Spor Malzemeleri, Dekorasyon, Oyuncak, Hediyelik Eşya ve Takı & Kozmetik olmak üzere 10 ana kategoride 18 binden fazla seçeneği kapsayan geniş bir ürün yelpazesi barındırıyor.
 
 
MR. D.I.Y. hakkında
Güneydoğu Asya’nın en büyük yapı market ve ev gereçleri perakendecisi MR. D.I.Y., Türkiye, Malezya, Tayland, Endonezya, Singapur, Brunei, Filipinler, İspanya, Kamboçya ve Hindistan’da 2300'den fazla mağazasıyla hizmet vermektedir. MR. D.I.Y. tüm mağazalarında kolaylık sunarak müşterilerinin hayatlarında olumlu bir fark yaratmaya kendini adamıştır. Tüm MR. D.I.Y. mağazaları, doğrudan yönetilmektedir ve şirket, diğer toplu mal perakendecileri, alışveriş merkezi veya mülk sahipleri ile iş birliği içinde çalışmaktadır. MR. D.I.Y. mağazaları, 10 ana kategoride yaklaşık 18 binden fazla seçeneği kapsayan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Şirket, “daima uygun fiyat” sloganına sadık kalarak, kaliteli ve geniş ürün seçeneği sağlamak adına çalışmaya devam etmektedir.