MOBİSAD, depremzede öğrencilere tablet dağıttı

MOBİSAD, depremzede öğrencilere tablet dağıttı

MOBİSAD, depremzede öğrencilere tablet dağıttı
Editör: Aliağa Medya
25 Ocak 2021 - 13:44

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD), İzmir'de depremzede ailelerin çocuklarına eğitimlerinin aksamaması adına tablet hediye etti.
Bayraklı’da gerçekleşen dağıtım programına MOBİSAD İzmir Temsilcileri Yusuf Gedik, Cengiz Ülkü, İlkay Bozkan, Kafkas Necan, Mustafa Bayramoğlu, Vedat Ece ve Üye İlişkiler Müdürü Nuray Bayraktar katıldı.
MOBİSAD İzmir İl Temsilcisi Sözcüsü Yusuf Gedik, “Derneğimiz Telekomünikasyon sektöründeki iş insanlarının kurduğu bir dernek. Derneğimiz bir yandan sektörle ilgili sorunların çözümü ile uğraşırken diğer taraftan da bu tür sosyal sorumluluk projelerini de yerine getiriyor. Hatırlarsanız yaz aylarında Hatay ilimizde meydana gelen yangında da derneğimiz orada da bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. O ilimizdeki mağduriyet yaşayan çocuklara tablet dağıtımı gerçekleştirdik. 30 Ekim günü İzmir’de bir deprem yaşadık. Depremin yaraları hızlıca sarıldı ve sarılmaya devam ediyor. Bizde derneğimiz adına kendi ölçümüzde eğitimleri yarım kalmaması için depremden etkilenmiş ihtiyacı olan çocuklarımıza tablet dağıtımı yapıyoruz. Bu anlamda yaptığımız şey okyanusta bir damla gibi de olsa bizde hikaye de olduğu gibi deniz yıldızını alıp okyanusa atıyoruz. Buradaki çocukların da teslimat sırasındaki mutluluğunu o heyecanını görünce çok mutlu olduk. İnşallah bütün tabletler yerine ulaşır. Tablet sahibi kardeşlerimizde okurlar ve vatanımıza milletimize hayırlı bir vatandaş olurlar.”
Toplam 110 adet tablet dağıttıklarını söyleyen Gedik, “Tabletleri belirlerken biraz seçici davrandık. Eğitim sırasında donmaması için kaliteli bir tablet hediye ettik. Bu bölgedeki okullarla irtibata geçerek öğretmenlerimizden tablete ihtiyacı olan öğrencilerin listelerini oluşturduk. Ayrıca Kızılay Bornova şubesi aracılığıyla gelen listedeki öğrencilerimize de tablet dağıttık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz”