Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Dr. Erdoğan Akyüz getirildi

Milli Eğitim Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni
Editör: Aliağa Medya
17 Eylül 2020 - 18:32
Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Bayhan ,görevini  yeni müdür  Dr. Erdoğan Akyüz’ e devretti..
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen devir-teslim töreninde bir konuşma yapan Erdal Bayhan  , "2 yıla yakın devletimizin ve milletimizin bize verdiği bu görevi layığıyla yaptığımıza inanıyorum. Milletimize ve devletimize teşekkür ediyoruz. Görevi devrettiğimiz arkadaşımız Menemen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan beye başarılar diliyorum. Aliağa İlçe  Milli Eğitimi bir çıta daha öteye götüreceğine inanıyorum" diyerek başarılar diledi.
Görevi devralan İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr. Erdoğan Akyüz de; "Biz şahıslar gelip geçicidir. Esas olan devletimizin kurumlarıdır. Devletimizin kurumları, bakidir, kalıcıdır. Görev yaptığımız süre zarfında iyi işlere imza atmak ve devraldığımız bayrağı daha da yukarılara çıkarmak gayesindeyiz.” Diyerek , Bergama İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şube Müdürü olarak atanan Erdal Bayhan’a  geçmiş hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.
 Erdal Bayhan devir-teslim törenin ardından personel ile vedalaşarak, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden ayrılırken personelle hatıra fotoğrafı çektirdi