MHP milletvekili adaylarından Aliağa çıkarması

MHP milletvekili adaylarından Aliağa çıkarması
Editör: Aliağa Medya
26 Nisan 2023 - 01:53

İzmir’de seçim çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2.bölge milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında  Aliağa’ya gelerek sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı ziyaret etti.

Ziyaretlerde yoğun ilgi ve teveccühüyle karşılaşan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili  Adayları ,Tamer Osmanağaoğlu ,Abdulkadir Bektaş ,İsmail Obuz ,Ayşegül Ekşi ,Recep Akan ,Eyüp Erim Ergören ,Çetin Altın , İhsan Gürkan Taşkın ,Ahmet Deha Imal ,Yiğit Fikri Atalı, Hasan Sekın, Erhan Elibol ,Mustafa Çintaş ,Mehmet Mert Dolğaç   genel seçimlerde destek istediler.

Ziyaretlerin ardın Millet vekili adayları İlçe teşkilat binası geçtiler.İlçe teşkilatından basın mensuplarının sorunlarını   cevaplayan  MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir 2. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Tamer Osmanağaoğlu  burada yaptığı kısa konuşmada  14 Mayıs seçimlerinin Türk tarihi için önemli bir dönüm noktası olduğunu ,Cumhur İttifakı’nın milletin bekası için tek yol olduğunu belirten Osmanağaoğlu,  " 14  Mayıs’da  Milliyetçi Hareket Partisi, İzmir’den güçlü bir şekilde parlamentoya gönderildiğinde Aliağa için, İzmir ve Türkiye için, Milliyetçi Hareket Partisi ürettiği her politikada, yapmış olduğu her çalışmada, sorunları çözmek için sonuna kadar mücadele verecektir. Tüm vekillerimiz adına sizlerden  ve Halkımızın  destelerinizi bekliyorum.” diye konuştu.