MHP Menemen 55. Yıl Dönümünü Birlik ve Beraberlik Yemeğiyle Kutladı

MHP Menemen 55. Yıl Dönümünü Birlik ve Beraberlik Yemeğiyle Kutladı
Editör: Aliağa Medya
11 Şubat 2024 - 11:43
Milliyetçi Hareket Partisi Menemen İlçe Teşkilatı, partinin kuruluşunun 55. yıl dönümü münasebetiyle birlik ve beraberlik yemeği düzenledi. Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemeğe yoğun ilgi gösterildi.

Yemeğe MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, MHP Menemen İlçe Başkanı Barbaros Çalışcı, Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir, Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz, Menemen Ülkü Ocakları mensupları, muhtarlar ve parti üyeleri katıldı.

Yemek öncesi kısa bir açılış konuşması yapan MHP Menemen İlçe Başkanı Barbaros Çalışcı, birliğin ve beraberliğin en çok ihtiyaç duyulduğu bu günlerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Çalışcı, 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimine çok az bir zaman kaldığını ve Cumhur İttifakı Menemen Belediye Başkan Adayı Aydın Pehlivan'ın seçimi kazanması için var güçle çalışacaklarını söyledi.
Konuşmaların ardından yenilen yemekte sohbet konusu 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek seçimlerden zaferle ayrılmak üzerine yapıldı. Program Osman Öztunç'un söylediği şarkılarla sonlandırıldı.
MHP Menemen İlçe Teşkilatı'nın "Birlik, Beraberlik ve Kaynaşma" temasıyla düzenlediği yemek organizasyonu ile parti üyeleri ve teşkilat mensupları arasındaki küskünlük ve dargınlıkların bir kenara bırakıldığı, dayanışma ve kucaklaşma mesajı verilmiş oldu.