MHP'li Osmanağaoğlu: Vahşi Bir Şekilde Katledilen Taksici Oğuz Erge'nin Katili En Ağır Cezaya Çarptırılmalıdır

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu tüm Türkiye’yi üzen taksici Oğuz Erge’nin katledilmesinin ardından yaptığı yazılı basın açıklamasında “terör sempatizanı olduğu sosyal medya platformlarında elden ele dolaşan katilin en ağır cezaya çarptırılması için Yüce Türk Adaletine duyduğumuz güven de tamdır.” ifadelerini kullandı.

MHP'li Osmanağaoğlu: Vahşi Bir Şekilde Katledilen Taksici Oğuz Erge'nin Katili En Ağır Cezaya Çarptırılmalıdır
Editör: Aliağa Medya
03 Şubat 2024 - 13:12
MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu yayımladığı yazılı bir basın açıklamasıyla İzmir’in Gaziemir İlçesinde meydana gelen ve taksici Oğuz Erge’nin katledilmesiyle sonuçlanan cinayete ilişkin “Maalesef güne; dün gece İzmir Gaziemir’de vuku bulan, hunharca işlenen bir cinayetle başladık. Ekmeğinin derdine düşmüş emekçi bir taksici kardeşimiz, insanlıktan nasibini almamış, toplum zararlısı bir ucube tarafından vahşi bir şekilde katledilmiş, Oğuz Erge arkasında iki evladını ve sevenlerini de bırakarak Rahmet-i Rahman’a kavuşmuştur.” ifadelerini kullandı.
Açıklamasında “ Şüphe yok ki bu vahim hadiseyle birlikte Oğuz Erge’nin ailesinin yanında taksici meslektaşlarının da yüreği yanmıştır. Bunula birlikte taksicilerimizin can ve mal güvenliğinin korunabilmesi için alınabilecek önlemler de bir kez daha tartışılmaya başlanmıştır.
Bu süreçte merhum Oğuz Erge’nin vefatının ardından, ailesinin ve sevenlerinin acısını paylaşmakla birlikte önümüzdeki günlerde bu kapsamda alınabilecek önlemlerin tartışılması ve gereğinin yapılması için de gereğini yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmamalıdır.” İfadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi:
 
Yüce Türk Adeletine Güvenimiz Tamdır!
“Diğer yandan terör sempatizanı olduğu sosyal medya platformlarında elden ele dolaşan katilin en ağır cezaya çarptırılması için Yüce Türk Adaletine duyduğumuz güven de tamdır. Bu; rahmetli Oğuz Erge’ye, Oğuz Erge’nin ailesine ve taksici meslektaşlarına olduğu kadar insanlığa karşı da inkar edilemez sorumluluklarımızın başında gelmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle; merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailesine, meslektaşlarına ve aziz hemşerilerimize baş sağlığı diliyorum.”