MHP'Lİ OSMANAĞAOĞLU ALİAĞA'DA MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Aliağalı muhtarlarla kahvaltı programında bir araya gelen MHP Genel sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu burada yaptığı konuşmada “En büyük teşekkürü sizler muhtarlarımız hak ediyorsunuz. Biz İzmir’e, biz Aliağa’ya siyaset değil gönülden bağlıyız, gönülden sevdalıyız!” ifadelerini kullandı.

MHP'Lİ OSMANAĞAOĞLU ALİAĞA'DA MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ
02 Aralık 2023 - 15:45
    Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İl Yöneticileri, MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir’in de katıldığı toplantıda konuşan Tamer Osmanağaoğlu “Muhtarlarımızın meselesi, bizim meselemizdir. Çünkü Muhtarlarımızın derdi vatandaşımızın derdi, muhtarlarımızın beklentisi vatandaşımızın beklentisidir. Bu kaideyi bu gerçeği hiçbir zaman aklımızdan çıkarmadığımızı bilmenizi isterim. Siyaseten değil; gönül bağıyla sevdalısı olduğumuz İzmir’imizin hangi köşesinden, kim gelirse gelsin Ankara’da bir evi olduğunu hamdolsun hem sizler hem de hemşerilerimiz geride bıraktığımız 5 yılda görmüştür. Çünkü bilgi sahibi edildiğimiz her konuyla, her sorunla elimizdeki tüm imkânları kullanarak, hiçbir siyasi ayrım gözetmeden girişimlerimizi yaptığımız çok şükür kamuoyunun malumudur.” dedi. Konuşmasında “Elbette eksik kaldığımız, elimizin uzanamadığı, çözümünü gerçekleştiremediğimiz sorunlar da vardır. Ama inşallah bu sorunlar her neyse bunların çözüme kavuşturulması için de bundan sonra çok daha fazla gayret göstereceğimizden de hiç kimsenin şüphesi olmasın. Tekrar ifade etmek istiyorum. Biz İzmir’e, biz Aliağa’ya siyaset değil gönülden bağlıyız, gönülden sevdalıyız!” ifadelerini kullanan Osmanağaoğlu şunları söyledi: “Muhtarlarımıza, vesile olalım veya olmayalım verilecek her türlü desteğin demokrasiye verilen bir destek olduğunun da farkındayız. O sebepledir ki; Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Muhtarlarımızın özellikle haklarıyla ilgili, Muhtarlarımızın lehine olan her hususta, devletimizin ve yetkili organlarının en büyük destekçisi olduk ve olmaya da devam edeceğiz.  Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin şu anlamlı sözleri sizlere karşı olan muhabbetimizin ve sizlere bakış açımızın özetini oluşturması açısından önemli görüyorum. 
    “Muhtar demek mahallesinin onuru, demokrasinin namusu, idari sistemimizin ana damarı demektir. Muhtarlıklarımız varsa demokrasimiz diridir. Muhtar demek mahallesinin hadimi demektir. Muhtar demek mahalledeki devlet, mahalledeki dirayet, mahallindeki cesaret demektir. Muhtarlarımızın her meselesi bizim de meselemizdir.”
    SERKAN ACAR’A TEŞEKKÜR
    Hizmetlerinden dolayı Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’a da teşekkür eden Tamer Osmanağaoğlu “Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik anlayışını Aliağa’nın her köşesinde ortaya koyduğu eserlerle en iyi şekilde vatandaşlarımızla buluşturan Belediye Başkanımız Serkan Acar’a da bir teşekkür borcum var. Özellikle Ankara’da Aliağa için gece gündüz demeden, hizmet yarışına giren Serkan Başkanımızı da Aliağa’ya sevdalı bir kardeşiniz olarak kutluyorum.” dedi.