MHP her il de kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır.

   MHP lideri  Devlet Bahçeli Osmaniye Vakfının  açılışından sonra    , Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara Belediyesi adayı olarak gösterileceği iddialarına ilişkin MHP lideri  Başkan

MHP her il de kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır.
Editör: Aliağa Medya
29 Ekim 2018 - 16:30
  

MHP lideri  Devlet Bahçeli Osmaniye Vakfının  açılışından sonra    , Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara Belediyesi adayı olarak gösterileceği iddialarına ilişkin MHP lideri  Başkan Bahçeli açıklamada bulundu.

Daha önceleri biz İstanbul  ve Ankara illerinde Belediye başkan aday olarak  göstermeyeceğiz demiştik fakat  Yerel ittifaka olmayacağında dolayı bu illerde aday göstereceğiz. MHP her il de kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır.İstanbul’da bir sürprizimiz olabilir. Cumhuriyet İttifakımız devam ediyor. Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz. Melih Bey 15 Temmuz günü Belediye araçların  tereddütsüz olarak  tanklarının önünü kesmeye gönderdi.    MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz şeklinde yaklaşımlar vardır. Kendisi müracaat etmemiştir. Biz de kendisiyle görüşmedik Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur MHP'ye şeref kazandırır' dedi.

ihe