MHP'de 2023 zirvelerinin ikinci durağı Menemen

İzmir'in Menemen ilçesinde 'Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı'nın ikincisinde partilileriyle bir araya gelen MHP Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni içme suyu projeleri üzerinden eleştirdi. Tahtalı Barajı'nın yapıldığı günden beri sürekli lağım girişiyle kirlendiğini iddia eden Kalyoncu, CHP yönetiminin İzmirliye ne içirildiği konusunda bir kaygı taşımadığını öne sürdü.

MHP'de 2023 zirvelerinin ikinci durağı Menemen
Editör: Aliağa Medya
19 Şubat 2022 - 21:43

MHP'de 2023 zirvelerinin ikinci durağı Menemen

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla başlatılan 'Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı'nın ikincisi Menemen ilçesinde gerçekleştirildi. Toplantıda yaptığı konuşmada İzmirlilerin birçok sorunla boğuştuğunu öne süren MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, Menemen'de yönetim değişikliğinin ardından birçok soruna hızlı çözüm getirildiğini söyledi. CHP'de 22 yıl geçirmiş Menemen'in artık emin ellerde olduğunu dile getiren Kalyoncu, "İzmir denilince aklımıza deniz, güneş, turizm geliyor. Fakat yıllarca yönetiminin yanlış olması nedeniyle İzmir sel felaketi, depremden kaynaklı sorunlar ve su sıkıntılarıyla anılır oldu. Bunun sebebi İzmir'in doğru yönetilmemesidir. CHP'nin genel başkanı İzmir milletvekilidir. İzmir'e geldiğinde vatandaşla karşılaştığında dertleri dinliyor. Fakat sorunlara kulağını tıkayarak kötü yönetimin devamına izin veriyor" diye konuştu.

Menemen Belediyesi'nde yönetimin Cumhur İttifakı'na geçmesinin ardından 14 yıldır ödenmeyen ikramiyelerin ve işçi paralarının gününde ödenmeye başlandığını ifade eden Hasan Kalyoncu, "Menemen bölgedeki en büyük hayvan barınağını hayata geçirdi. Menemen Belediyesi Cumhur İttifakı ile olması gereken yere taşındı. Biz sözde Atatürkçü değiliz. CHP'nin mantığıyla bakıldığında Atatürk söylemde var. Çevrecilik sözde var uygulamada yok" dedi. İzmir'de içme suyu ile ilgili sorunların giderek büyüdüğünü söyleyen Kalyoncu, en büyük içme suyu havzası Tahtalı Barajı'nın yapıldığı günden itibaren sürekli lağım girişiyle kirlendiğini iddia etti.