MHP Aliağa  İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Çiçek Dağıttı

MHP Aliağa  İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Çiçek Dağıttı

MHP Aliağa  İlçe Başkanı ve Kadın Kolları Çiçek Dağıttı
Editör: Aliağa Medya
09 Mart 2021 - 01:30
MHP Aliağa  İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir  ve yönetim kurulu üyeleri ile MHP Aliağa  Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar ve yönetimi   Aliağa’daki kadınları ziyaret edip 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak çiçek takdim ettiler.
İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ile  Kadın Kolları Başkanı Nurten Yaşar Ve yönetimi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle pandemi kurallarına uygun şekilde Aliağa ‘da kamu çalışanlarına  çiçek  takdim ederek gününü kutladıktan  sonra  Aydemir , Yaşar  ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezinde Kadın esnafların yanı sıra karşılaştıkları kadınlara da çiçek dağıtarak kadınların gününü kutladılar.
 Ziyaretlerin ardından MHP Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı  Nurten  Yaşar ” Sosyal ,ekonomik ve siyasal hayatta önemli bir yer tutan kadınlarımızın, büyük mücadelerle elde ettikleri Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Saygı değer TÜRK ve Dünya kadinlarına şiddetten uzak , sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir gelecek diliyorum. Yaşasın güzel ülkemin güzel kadınları “ dedi.