MHP Aliağa'dan Tıp Bayramı Kutlaması

MHP Aliağa'dan Tıp Bayramı Kutlaması
Editör: Aliağa Medya
14 Mart 2024 - 23:49

MHP Aliağa İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit ve sağlık çalışanlarını ziyaret ettiler.
Ziyaret sırasında Aydemir ve yönetimi, Başhekim Koçyiğit ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek özel günlerini kutladılar.

Aydemir, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle yaptığı açıklamada, insanlığın en değerli hediyesinin sağlık olduğunu belirtti. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk Milleti için öncelikli olarak belirlediği bu önemli görevi üstlenen ve karşılaştıkları tüm sorunlara rağmen layıkıyla yerine getiren tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladığını ifade etti.
Aydemir, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Sağlık çalışanlarımız, gece gündüz demeden, fedakarca çalışarak insan hayatını kurtarmak için mücadele ediyorlar. Bu vesileyle, başta Türk Hekimleri olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Sağlık çalışanlarımızın sorunlarına kalıcı çözüm bulunduğu, bilime ve insanlığa katkılarının ödüllendirildiği nice bayramlara birlikte ulaşmayı tüm kalbimle temenni ederim."