MHP Aliağa 'dan pankartlı teşekkür:   'Evdeyiz! Aklımız sizde'

MHP Aliağa ’dan pankartlı teşekkür:   'Evdeyiz! Aklımız sizde'

MHP Aliağa 'dan pankartlı teşekkür:   'Evdeyiz! Aklımız sizde'
Editör: Aliağa Medya
24 Nisan 2020 - 22:21
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Başkanlığı ilçe merkezinin farklı noktalarına astığı pankartlar ile sağlık çalışanlarına, polis ve jandarmalara destek verdi.
(MHP) Aliağa Başkanlığı  İlçe’nin farklı 6 noktasına  “Biliyoruz çok yoruldunuz. Sizleri ve emeklerinizi unutmayacağız. Evdeyiz ama aklımız sizde” yazan pankartlar asarak korona virüsle mücadelede yoğun mesai harcayan sağlık çalışanlarına ile jandarmaya ve polislere  teşekkür etti.
Her zaman  polis ,jandarma ve sağlık çalışanlarımızın yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerini belirten llçe Başkanı Abdurrahim Aydemir “ Tüm “Tüm dünyanın zorlu bir süreçten geçtiği şu günlerde ülkemizde, ilimizde ve ilçemizde en zorlu görev sağlık çalışanlarımız ile polis ve jandarmamız  salgınının önlenmesi ve yayılmasının önüne geçilmesi açısından büyük bir özveriyle gecesini gündüzüne katıp, aileleri ve sevdiklerinden uzak kalarak, vatandaşlarımızın sağlıklarını kendi canlarının önüne koyarak görevlerini büyük bir fedakârlıkla yerine getirmektedirler. Bu salgın sürecinde yaptıklarını Türk milleti asla unutmayacak. Aklımız hep onlarda. Bu süreci hep birlikte aşacağız.
Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın evde kal Aliağa  ve evde kal İzmir evde kal Türkiye  uyarılarını dikkate almalarını rica ederek Ramazan Ayı'nın,  ülkemize , milletimize  ve Türk-İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, insanlık için barış, kardeşlik ,sağlık ve huzur getirmesini dilerim.” dedi.