MHP Aliağa Başkanı Aydemir'den Ermenistan'a tepki

MHP Aliağa Başkanı Aydemir’den Ermenistan’a tepki

MHP Aliağa Başkanı Aydemir'den Ermenistan'a tepki
Editör: Aliağa Medya
28 Eylül 2020 - 03:40
MHP  Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir , Ermenistan'ın Azerbaycan'a yönelik saldırısına tepki gösterdi. Aydemir ; “Temmuz ayında, Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırının Tovuz istikametinde yaşanan çatışmaların tekrar başlaması hem Türkiye hem de Azerbaycan açısından milli güvenlik tehdididir” dedi.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir , Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanında ve destekçisi yanında olacağını belirttti.

MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir yaptığı açıklamada yaptığı şu ifadelere yer verdi."
Azerbaycan'a yönelik saldırılarına bir yenisini ekleyen Ermenistan, bölgede barışın ve huzurun önünde ki en büyük tehdit, Türk ve Türkiye düşmanlarının maşası olduğunu bir kere daha göstermiştir.Türk Milleti her zaman olduğu gibi bugün de tüm imkanlarıyla Azerbaycanlı kardeşlerinin yanında ve destekçisi olacaktır. Güney Kafkasya'yi  istikrarsızlığa iten, kan ve göz yaşına ile beslenen Ermenistan ve Erivan yönetimi Bağımsızlık ateşi ile yanan Azerbaycan topraklarımızdan bir an önce el çekerek BM'nin aldığı kararlara uymak zorundadır. Temmuz ayında, Azerbaycan-Ermenistan devlet sınırının Tovuz istikametinde yaşanan çatışmaların tekrar başlaması hem Türkiye hem de Azerbaycan açısından milli güvenlik tehdididir. Liderimiz Devlet Bahçeli bey'in de dediği gibi "Karabağ Türk’ündür, Türk vatanıdır." Düşüncemizden sapmadan çatışmalarda Şehit olan Azerbaycan askerlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize şifa Karabağa azatlık diliyorum." ifadelerini kullandı