Menemen'de Tekel Bayiye Uyuşturucu Baskını Düzenlendi

Menemen'de Tekel Bayiye Uyuşturucu Baskını İzmir Menemen’de esrar satıcılarına operasyon düzenlendi

Menemen'de Tekel Bayiye Uyuşturucu Baskını Düzenlendi
06 Nisan 2019 - 01:06

Menemen'de Tekel Bayiye Uyuşturucu Baskını


İzmir Menemen’de esrar satıcılarına operasyon düzenlendi. Menemen deki bir büfeye baskın yapıldı 500 gram esrar ele geçirildi 4 kişi tutuklandı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu ticaretine yönelik takipler kapsamında Uğur Mumcu mahallesinde tekel bayii de uyuşturucu madde satışı yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlatıldı. Teknik takibe alınan büfe de uyuşturucu satışı yapıldığı esnada baskın düzenlendi.

Polislerin geldiğini fark eden S.D 35 HB 0765 plakalı araç ile kaçmaya çalıştı. Olay esnasında büfe sahibi S.S ve kardeşi E.S gözaltına alındı. Kaçmaya çalıştığı sırada polis arabasına da çarpan 35 HB 0765 plakalı otomobil uzun bir kovalamacanın ardından durduruldu. Araçta bulunan S.D ve arkadaşı S.G gözaltına alındı.

Büfe içerisinde yapılan aramaların sonucunda fotokopi makinesine gizlenmiş bir poşetin içerisinde satış için hazırlanmış esrar ele geçirildi.

Denetimli Serbestlikten Faydalanmış


Sorgulanmak üzere karakola götürülen şahısların vermiş olduğu ifade de uyuşturucuyu Y.P isimli şahsın tedarik ettiğini söylemesi üzerine yapılan inceleme de Y.P’nin işlediği suç nedeniyle Menemen Devlet Hastanesinde denetimli serbestlik hizmetlerinde bulunduğu öğrenildi.
Ekipler tarafından gözaltına alınan Y.P ‘nin evinde yapılan aramada bir kurusıkı tabanca ve 500 gr esrar ele geçirildi.

Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılan zanlılar S.S ve kardeşi E.S ile Y.P ve S.G tutuklanarak ceza evine gönderildi. Olaya karışan S.D’nin ise işlemleri devam ediyor.