Menemen Ülkü Ocakları Menemen Esnafına Siftah Parası Dağıttı

İzmir'in Menemen Ülkü Ocakları esnafın kapısına 1 liralık kart koyarak sembolik siftah yaptı.

Menemen Ülkü Ocakları Menemen Esnafına Siftah Parası Dağıttı
Editör: Aliağa Medya
12 Haziran 2020 - 18:48
Menemen'de sabahın ilk ışıklarıyla dükkanlarını açmakta olan esnaf, alışkın olmadıkları bir kültürel farkındalık projesiyle karşılaştı. Koronavirüs sebebiyle zor günler yaşayan ilçe esnafının siftahı bu gün biz yapalım diyen Ülkü Ocakları'nın bu davranışı ilçede büyük taktir topladı. 

İlçe esnaflarından Alagöz Su adlı işyeri sahibi Ersin Alagöz,"Menemen’deki işyerlerimi sabahın erken saatlerinde Ülkü Ocakları tarafından bırakılan bereket siftah parası ile açtım ve böyle bir davranışın düşünülüp hayata geçirilmesi beni son derece mutlu etti. Emeği geçen tüm kardeşlerimizden allah razı olsun ve esnaflarımıza da bereketli olur 
Siftah Ülkü Ocakları'ndan bereketi Allah'tan
Menemen Ülkü Ocakları Başkanı Ahmetcan Türker " Ülkemizin içinde bulunduğu koronavirüs ( covid-19 ) pandemisinden dolayı esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıların en kısa sürede geçmesini temenni ediyoruz. Esnafımızın siftahını Ülkü Ocakları olarak bugün biz yapmak istedik ve arkadaşlarımız ile birlikte hazırladığımız siftah kartlarımızı ilçe esnaflarımızın kapılarından, kepenklerinden içeri bıraktık. Tüm işveren ve işçilerimize bereketli kazançlar ve hayırlı işler diyoruz" dedi.